Čo o vašej osobnosti prezradí štýl obliekania? Nechajte prehovoriť váš šatník.

Obsah šatníkovej skrine o vás vypovedá okrem iného aj to, aký ste, a odhaľuje tak aj časti vašej osobnosti. Patríte skôr k pohodárom, ktorí bezhlavo nasledujú módne trendy, alebo si na svojom vzhľade dávate záležať? Čo o vás vypovedá to, aké dámske tričká schovávate u seba v šatníku a ako ich kombinujete?

Pohodový štýl s neviazaný pravidlami

Casual (alebo neformálny či ležérny) štýl je typický voľnejšími strihmi a príjemnými materiálmi. Pohodlné dámske tričká skvelo doplňujú klasické rifle a conversky. V takomto outfite stretnete predovšetkým pohodárov , ktorí berú život taký, aký je, a aj v kríze dokážu zachovať chladnú hlavu. Neradi sa nechávajú zväzovať pravidlami a slepo sa nepodriaďujú módnym trendom.

 

Ženská elegancia a sebavedomie

Elegantný štýl oblečenia dokáže decentne podtrhnúť prednosti ženskej postavy a naopak skryť ich nedostatky. Na pracovných schôdzkach žene dodávajú profesionálny vzhľad, zatiaľ čo na romantickej večeri vyzdvihne jej šarm. O svojej nositeľke tento štýl obliekania vypovedá len to najlepšie – rada sa o seba stará, je sebavedomá a má charizma. Elegantné dámske tričká sa klasicky kombinujú so sukňami, ale nemusíte sa báť ani riflí úzkeho strihu a tmavších farieb.

 

Športovkyne telom aj dušou

Športové oblečenie už dávno nepatrí len do fitness centier. Pre svoju pohodlnosť a funkčnosť ho do svojho šatníka zaraďujú ľudia, ktorí samotnému športu príliš neholdujú. Napriek tomu si športovo oblečeného človeka automaticky všetci spájajú s predstavou aktívneho životného štýlu a nevyčerpateľnej energie. Športové dámske tričká najlepšie skombinujete s pohodlnými legínami, ale báť sa nemusíte ani nohavíc so spadnutým sedom (tzv. baggy).

 

Nakupovať dámske tričká môžete aj z pohodlia domova. Aby ste pri výbere nešliapli vedľa, inšpirujte sa najobľúbenejšími produktami na Heureke. Vyberať dámská trička môžete aj na Heureka.cz.

 

Na Heureke nájdete aj recenzie ľudí, ktorí si konkrétne tričko kúpili pred vami. Vďaka tomu sa pri nákupe nespálite.

 

Zdroj úvodného obrázku: Shutterstock

Patrí do vydania: 
September 2020