Vodeodolné líčenie vydrží všetky živly leta!

Túžite po bezchybnom letnom looku, ktorý prežije horúčavy a budete sa cítiť krásna? V tom prípade máme pre vás tipy na vodeodolné líčenie, s ktorým budete vyzerať očarujúco za každého počasia.

letné líčenie make-up

Kozmetika naša každodenná

Mnohé ženy sa líčia rady a nevedia si predstaviť, že by mali vyjsť z domu neupravené. V lete to môže byť problém, pretože vďaka vysokým horúčavám je niekedy veľmi ťažké udržať make-up tam, kde by mal byť. Riešenie je veľmi jednoduché – vyberať si treba správne líčidlá, ktoré odolajú horúčave, potu, kúpaniu sa v bazéne či turistike.

 

Najskôr myslite na to, že pleť treba dostatočne chrániť pred pôsobením slnečných lúčov, aby ste sa vyhli predčasnému starnutiu, pigmentovým škvrnám či podráždeniu. Preto odporúčame produkty s vyšším stupňom UV ochrany, tzv. SPF (sun protection factor). Zaujímavý kúsok ako stvorený na leto ponúka legendárna značka Dermacol. Jej tónovací vodeodolný pleťový fluid Sun Water Resistant s vysokou UV ochranou nielenže pleť chráni pred UVA aj UVB žiarením, ale tiež zjednocuje farebný tón a nezanecháva mastný film. Ak preferujete v teplom počasí skôr BB krémy, tak napríklad Shiseido Sun Care Sports BB si určite zamilujete. Pri potení z pleti nesteká a vďaka SPF 50 ju dokonale ochráni.

 

Vodeodolné líčenie pre zvodné oči

Vodeodolná riasenka je must have na každé leto. Stačí pár ťahov, aby ste zvýraznili svoje riasy a môžete vyraziť na kúpalisko. Nyx Professional Makeup prináša Worth The Hype riasenku, ktorá oddelí riasy, dodá objem aj dĺžku. Môžete s ňou ísť kdekoľvek, vhodná je aj na svadobné líčenie, pretože ju neprekvapí ani slzička dojatia. Leto praje experimentom, tak vyskúšajte niečo nové a nepoznané! Zabudnite na očné tiene a siahnite po vodeodolnej linke, ktorá vykúzli dramatický vzhľad na počkanie.

 

Gosh Woody v rôznych farebných prevedeniach vytvorí linku podľa vašich predstáv a môžete sa zmeniť na femme fatale i nežnú lesnú vílu. Nezabúdajte ani na obočie, ktoré dotvára celkový dojem a mnohí si ho dokonca na žene všimnú ako prvé. Gel Cream for Brow Long Wear Waterproof je vodeodolná pomáda na obočie od značky Artdeco, ktorá zafixuje tvar obočia na celý deň, dodá mu sýtu farbu a dokonalý vzhľad.

make-up líčenie produkty

Sladký božtek a pery bez chyby

Pery v lete potrebujú nielen žiarivé farby, ale aj poriadnu dávku hydratácie. Noste so sebou balzam na pery, ktoré môžete použiť kedykoľvek počas dňa. Vyhnete sa tak ich praskaniu a tvorbe suchých šupiniek, ktoré pod rúžom rozhodne nevyzerajú pekne. Dnes je široká ponuka vodeodolných a dlhotrvácnych rúžov, ktoré vydržia na perách dlhé hodiny. Neotláčajú sa a pokiaľ siahnete aj po kontúrovacej ceruzke, určite sa nerozmažú. Lesky na pery vydržia o niečo kratšie, no vďaka nim sú pery šťavnaté a výrazné.

 

Stále platí, že vodeodolné líčenie dokáže zachrániť situáciu, v ktorej potrebujete vyzerať dobre. Zažiarte aj vy s výberom kvalitnej dekoratívnej kozmetiky a nebojte sa vyraziť na oslavu, kúpalisko alebo do prírody. Ako sa najradšej líčite, keď potrebujete bezchybný make-up, ktorý vydrží?

Patrí do vydania: 
Júl - August 2020