Za slnkom do exotiky? Zabudnite.Toto leto sme doma...

Tento rok sa však zo známych dôvodov za horúcim či exotickejším slnkom tak rýchlo ani jednoducho nevyberieme a zostaneme doma. Jarné a letné slnko však svieti aj doma a aj v našich zemepisných šírkach máme veľa dôvodov na hľadanie správnej miery medzi zdravím a krásnou opálenou pokožkou.

Až na kožu... alebo Ako si vybrať tú správnu ochranu pred slnkom?

Infračervené lúče, rovnako ako UV žiarenie spôsobujú zrýchlené starnutie pokožky a vedú k neskoršiemu poškodeniu pokožky slnkom. Predstavujú približne 30 % slnečného svetla a sú schopné preniknúť až do hlbokých vrstiev kože. Doposiaľ nie je možné, tak ako v prípade UV žiarenia, eliminovať tento typ žiarenia pomocou filtrov. Ochrana pred ním teda musí začať už v bunkách, aby neprišlo k ich poškodeniu. Špeciálny komplex ochrany pred infračerveným žiarením typu A proti starnutiu pokožky spôsobenej slnkom obsahujú všetky prípravky Ladival®. Vďaka tomu je prvou značkou v Európe, ktorá poskytuje trojnásobnú ochranu pred slnečným žiarením.

 

Ladival® – všade, vždy a pre každého...

Prípravky slnečnej ochrany Ladival® sú vyvinuté tak, aby spĺňali potreby jednotlivých typov pleti – od normálnej, cez citlivú až po obzvlášť náročnú pokožku a aby sa dali využiť na každom kúsku tela, napríklad aj na ochlpené miesta alebo vlasovú pokrývku. Pred opaľovaním nás chránia pred spálením slnkom a starnutím kože, popri tom nám však dovolia pekne sa opáliť, ba dokonca zintenzívnia účinky opálenia a po opaľovaní našu kožu regenerujú.

 

Okrem vynikajúcich kozmetických vlastností je nezanedbateľnou prednosťou všetkých prípravkov Ladival® fakt, že sú odolné vode a príjemne sa aplikujú, nemastia, ľahko sa vstrebávajú a pokožka po nich zostáva jemná a hebká. Známkou spoľahlivosti prípravkov je aj fakt, že ich ponúkajú výhradne lekárne.

 

Sú pre veľkých aj malých, pre ľudí s normálnou pleťou, ale aj pre ľudí s kožnými problémami. Poskytujú však dostatočnú ochranu pred slnkom aj ľuďom s tetovanou kožou, ktorá vyžaduje kvôli zachovaniu intenzity farieb tetovania osobitnú starostlivosť alebo chránia pred slnečným žiarením aj aktívnych športovcov.

 

Súťažná otázka

Napíšte nám, kde sa predávajú prípravky Ladival®?

Štyria z vás, ktorí správne odpovedia, vyhrajú detský balíček alebo balíček pre dospelých s prípravkami slnečnej ochrany Ladival®. Svoje odpovede posielajte do 27. júla 2020 na maily redakcia @beautywoman.sk alebo jozef@beautywoman.sk.Výhercovia budú uverejnení na www.beautywoman.sk koncom mesiaca júla 2020.

Patrí do vydania