Schudnite a zbavte svoje telo škodlivín s pomocou detoxikačnej kúry Neera

Aj vy sa tešíte na promenádu po meste v letných šatách aj v krátkych sukniach, objavovanie prírodných krás v šortkách, na dovolenku aj pikniky s priateľmi, opaľovanie sa pri bazéne i vodné radovánky? Nebyť toho ostychu... Aj vám sa zdá, že by ste ešte pred vhupnutím do plaviek potrebovali expresne „získať“ štíhlejšiu líniu? Nič nie je stratené...

Stojí za to vsadiť na detox

Dostať sa do formy a pochváliť sa štíhlejšou líniou nemusí byť ťažké ani v krátkom čase, ak sa rozhodnete pre vhodný detox. Očista zvnútra sa už po stáročia považuje za účinný spôsob, ako pomôcť telu naštartovať sa na správne fungovanie, obnoviť v ňom skryté zdroje vitality a sily a nastaviť ho do režimu, v ktorom sa budete cítiť komfortne a príťažlivo. Chudnutie prirodzenou cestou pri detoxe je príjemným sprievodným javom každej dobre vybranej detoxikačnej kúry. Tá v žiadnom prípade nemusí znamenať drastickú hladovku, takže ju dokážete bez problémov absolvovať aj vy. Bez škvŕkania v žalúdku a nervozity od hladu je možné schudnúť bez toho, že by ste si ublížili. Navyše, vy sami sa rozhodnete, ako dlho chcete absolvovať detoxikačnú kúru, na čo sa cítite a ako ju zvládate.

 

Aby ste sa ako dievča snov cítili aj vy

Detoxikačnú kúru Neera už vyskúšalo veľa žien a mnohé z nich na ňu nedajú dopustiť. S nadšením sa vrhajú na detox pred letom, ale aj iné dni v roku, keď sa už prestávajú cítiť komfortne. Pred nakrúcaním filmu „The Dreamgirls“ ho na vlastnej koži vyskúšala aj hviezda koncertných pódií Beyoncé Knowles, ktorá, ako sa vyjadrila pre médiá, „14 dní žila na vode, kajenskom korení a javorovom sirupe Madal Bal“ a schudla 10 kg. Hoci chudnutie pri detoxe je individuálne, úbytok na váhe je prirodzený a denne sa môže pohybovať od 0,5 do 1 kg v závislosti od počiatočnej hmotnosti, rýchlosti spaľovania organizmu a v kombinácii  s jednoduchými cvikmi.

 

Hravo to zvládnete – prípravu aj samotný detox

Aplikovať detoxikačnú kúru Neera nie je nič komplikované a časovo náročné. Stačí nahradiť tuhú stravu pitím chutného výživného nápoja Neera z lona prírody. Ten si pripravíte ľahko: do vody pridáte prírodný stromový sirup Neera, vyžmýkaný citrón a podľa chuti trochu kajenského korenia. Zamiešate a lahodný nápoj Neera pijete počas horúcich dní príjemne vychladený, alebo, ak preferujete teplé nápoje, ohriaty do 40 stupňov Celzia. Neera vám dodá energiu (až 400 – 500 kalórií denne), takže hladovať nebudete, avšak vaše telo sa počas detoxu zbaví nahromadených odpadových látok, jedov a hlienu. Účinne sa tak očistíte od „nánosov“, ktoré vám bránia rozkvitnúť do sily, vitality a zažiariť v plavkách štíhlejšia.

 

Vaše telo, vaša voľba

Je len na vás, pre aký dlhý detox Neera sa rozhodnete. Nahradiť tuhú stravu pitím lahodného Neera nápoja môžete raz denne namiesto večere, jeden deň v týždni môže byť váš Neera očistný deň, alebo sa rozhodnete pre 3-dňový, 7-dňový či 10-dňový detoxikačný program. Okrem radostného okamihu, keď vám ručička na váhe ukáže potešujúce správy, má detox Neera aj celý rad iných benefitov pre vaše telo – lepšiu kondíciu, viac sily a vitality, lepšie trávenie, kvalitnejší spánok, dobre fungujúci krvný obeh, silnejšiu imunitu, čistejšiu pleť, pevné vlasy a nechty a pocit celkového telesného komfortu. Presne tak, aby ste si toto leto mohli vychutnať naplno a spokojná sama so sebou.

 

O prírodnom sirupe Neera

Prírodný stromový sirup Neera obsahuje tú najčistejšiu miazgu juhoázijských paliem a najkvalitnejší kanadský javorový sirup stupňa C+. Je to 100 % prírodný, vegánsky a bezlepkový produkt a neobsahuje žiadne alergény ani geneticky modifikované organizmy. V pollitrovom alebo litrovom balení si ho môžete kúpiť pre seba aj svoje kamarátky, mamy, sestry či dcéry.

 

Ak chcete vedieť viac o detoxikačnej kúre Neera, ale aj ďalších zelených potravinách pre zdravie ako napríklad horčíkový nápoj v prášku Natural Calm Magnesium či raw bio strava Juvo, zavolajte na telefónne číslo 0948 042 713, sledujte Facebook Vitalita z prírody, alebo sa motivujte príbehmi žien, ktoré detox Neera vyskúšali, a nechajte si poradiť na webovej stránke

 

www.neera.sk

Patrí do vydania: 
Júl - August 2020