Vysáva a umýva jedným ťahom

Prach pod nábytkom, krátky kábel a slabý sací výkon sú prvé tri veci, s ktorými sa začína kvalitný upratovací horor. Čo by sa stalo, ak by sme vám povedali, že sa horor mení na prechádzku v ružovej záhrade? Objavili sme vysávač, ktorý si na prach a nečistotu doslova posvieti! Jedným ťahom podlahu povysáva a umyje.

Pomocníci „viac v jednom" šetria čas a priestor

Vybrať si ideálny mop a spoľahlivý vysávač je naozaj náročné. Hodiny strávené na recenziách a dlhé dialógy v obchodoch. Na konci dňa si aj tak nevieme vybrať. Našťastie, Philips ako časom overená značka prichádza s bezšnúrovým tyčovým vysávačom SpeedPro Max Aqua 3v1, ktorý v jednom zariadení spája mop, vysávač a ručný vysávač. Rýchlo a efektívne vysáva a utiera rôzne typy podláh jedným ťahom. Upratovanie s ním šetrí polovicu času a v konečnom dôsledku aj priestoru. Príslušenstvo poskytuje jednoduché používanie jedným kliknutím. Vďaka odnímateľnému ručnému vysávaču predstavuje SpeedPro Max dve zariadenia v jednom. Nadstavec s kefou je zabudovaný do trubice, takže ho máte vždy poruke. Vysávač si môžete zobrať kamkoľvek a vďaka vysokovýkonnej 25,2 V lítiovo-iónovej batérii ho môžete používať až 75 minút bez prerušenia.

Vysávač, ktorý sa dostane všade

Philips SpeedPro Max Aqua 3v1 má motor umiestnený dole a dokonale funguje aj v úplne vodorovnej polohe a na rôznych povrchoch. Vysávač je rovnako efektívny aj na tvrdých podlahách, aj na kobercoch.  Okrem bezproblémového vysávania následne utrie i pod nízkym nábytkom. Súčasťou digitálneho motora PowerBlade je trojitý filtračný systém, ktorý späť do motora vracia iba čistý vzduch. Systém je navrhnutý tak, aby neustále vytváral vysoký prietok vzduchu (>1 000 l/min.), čo je zásadné pre saciu silu vysávača, t. j. jeho výkon.  Výkonná 360⁰ sacia hubica zachytáva prach a nečistoty zo všetkých strán.

 

Posvieti si na rôzne druhy prachu

Niekto nás vypočul a splnil nám prianie, aby do hubice zabudoval LED svetielka. Konečne vidíme, čo sa nachádza pod nízkym nábytkom! Rýchle a účinné zachytávanie prachu a nečistôt je tu poistené 360° sacou hubicou s LED osvetlením, ktorej neunikne ani omrvinka alebo odolnejšia škvrna. Práve na tie odolnejšie škvrny na podlahe je vyvinutý systém AquaBoost. Tento jedinečný systém vysávača a mopu reguluje uvoľňovanie vody, aby zaručil optimálnu úroveň vlhkosti na dôkladné umytie všetkých tvrdých podláh. Priložené podložky z mikrovlákna bez problémov možno prať v rukách alebo v práčke. K dispozícii sú tri režimy – Eco, Normal a Turbo.

 

Bezvreckový
Časy zdĺhavého umývania zásobníka a vymieňania vreciek sú, pre radosť všetkých alergikov, našťastie dávno preč. A ešte sa tým aj šetrí životné prostredie (a naša peňaženka). Silný sací výkon vysávača na dlhé obdobie tu teda popri špičkových filtroch zabezpečuje aj najvýkonnejšia bezvrecková technológia od Philipsu PowerCyclone 8. Parameter výkonu je pri výbere vysávača dôležitý najmä vtedy, ak sú v byte husté koberce či štvornohí a chlpatí miláčikovia. 

Záchrana pre majiteľov domácich zvierat a majiteľov áut

Každý, kto sa aspoň raz pokúšal vyčistiť psie chlpy z nedostupných zákutí pohovky alebo kompletne povysávať auto, vie, aké to môže byť náročné. Príslušenstvo v podobe rôznych nadstavcov k vysávačom už prirodzene patrí. A presne toto sú situácie, keď sa naozaj zídu. Štrbinový nadstavec aj mini turbo kefku oceňujeme doma aj v aute. Prácu nám zjednodušia hneď dvakrát. Oba sa totiž môžu pripojiť aj na integrovaný ručný vysávač, ktorý je o niečo praktickejší́ a obratnejší́ ako jeho väčšia verzia. Navyše, nie sme viazaní káblom.

 

Po zakúpení vysávača vám odporúčame čím skôr sa zaregistrovať na stránku www.philips.com/myphilips. Okrem záruky vrátenia peňazí do 45 dní, ak sa prihlásite do 3 mesiacov, môžete získať aj 5-ročnú záruku na motor. Zistite viac o SpeedPro Max Aqua 3v1 na www.philips.sk/speedpromax-aqua.

Patrí do vydania: 
Apríl 2020