Kopec zimných zážitkov a wellness plný pôžitkov v hoteloch SOREA

Aj tento rok hotely spoločnosti SOREA v náručí zimnej krajiny, otvárajú svoje brány k dokonalému oddychu. Vo Vysokých aj Nízkych Tatrách poskytujú v blízkosti zjazdoviek svoje špičkové ubytovacie, wellness a gastronomické služby. TOP lyžiarske strediská Tatranská Lomnica a Štrbské Pleso ponúkajú 21 km zjazdoviek, bežecké trate v dĺžke 26,5 km a k tomu ďalšie služby. Najväčšou lyžiarskou arénou s výbornými podmienkami pre zimné športy je stredisko JASNÁ v Nízkych Tatrách. Má až 50 km upravených zjazdoviek rôznych náročností a večernú lyžovačku. Svoje čaro má však zima aj na Spiši a v hlavnom meste, v Bratislave. Širokú ponuku spoločnosti SOREA, s. r. o., Bratislava približuje jej obchodno-marketingová riaditeľka Beáta Töröková.

TOP lyžiarske stredisko JASNÁ a wellness centrum na najvyššej úrovni

Jedným z vychýrených je napríklad lyžiarske stredisko JASNÁ v Nízkych Tatrách. Najväčšia lyžiarska aréna s výbornými podmienkami pre zimné športy ponúka na severnej i južnej strane Chopku nekonečné možnosti aktivít. Najmodernejšia lanovka Funitel, vás vyvezie až na vrchol Chopku, pripravených je 50 km upravených zjazdoviek rôznych náročností, moderný zasnežovací systém či večerná lyžovačka na osvetlenej zjazdovke Biela Púť.

 

 Pohľad na tieto lákadla si môžete vychutnať prostredníctvom panoramatického výhľadu z novootvoreného wellness centra, WELLNESS EUPHORIA v hoteli SOREA SNP v Demänovskej doline. Špičkové wellness centrum zahŕňa PANORAMA POOLS (bazény s hydromasážnymi dýzami, vodnými chrličmi, perličkovou masážou a ďalšími atrakciami), FAMILY WELLNESS (detský bazén s vodným ježkom či oddychový bazén s vodným delom a šmykľavkami) a SAUNOVÝ SVETs detskou saunou, parnou saunou AROMA, infrasaunou a suchou saunou pre 8 či 12 osôb. Vyhľadávaný je aj Kneippov šliapací kúpeľ ako procedúra na povzbudenie krvného obehu či hydromasážna vaňa. Hotel ponúka taktiež nadštandardné moderné vybavenie pre lyžiarov a množstvo aktivít pre rodiny s deťmi.

 

Neďaleko v stredisku JASNÁ sa nachádza aj hotel SOREA MARMOT v blízkosti kabínkovej lanovky. Návštevníci si môžu dopriať oddych v saune či pod rukami skúseného maséra. Demänovská dolina je jednou z najpôvabnejších a najnavštevovanejších dolín Nízkych Tatier nielen pre široký výber zimných športov, ale taktiež pre krásu zákutí národného parku či svetoznáme jaskyne, ktoré je možné v tejto oblasti navštíviť.

 

Obľúbenou lokalitou Nízkych Tatier je rovnako Liptovský Ján, známy výskytom termálnej vody s odpočinkovými i ozdravnými účinkami. Jej blahodarné účinky si návštevníci môžu vychutnať počas ubytovania v hoteli SOREA MÁJ. V rámci hotelových služieb a vybavenia je okrem bazéna s termálnou vodou aj sauna, masáže a relaxačné zábaly rôznych druhov, morský aerosólový kúpeľ či novodobé JUMPING  centrum ako športová aktivita pre dospelých aj pre deti.

 

Atraktívna lyžovačka vo Vysokých Tatrách a exkluzívne ubytovanie v hoteloch s najlepšou dostupnosťou

Lyžiarske strediská Tatranská Lomnica či Štrbské Pleso každým rokom lákajú stále väčší počet návštevníkov. Niet sa čomu diviť, tieto TOP lyžiarske strediská ponúkajú skutočne špičkové služby pre všetky generácie, 21 km upravených zjazdoviek rôznej náročnosti od pokročilých lyžiarov až po rodiny s deťmi, množstvo moderných lanoviek a vlekov, bežecké trate v dĺžke 26,5 km, skiservis, požičovňu lyží a množstvo ďalších služieb, ktorými si môžete spestriť zimnú dovolenku.

 

K dokonalej zimnej dovolenke patrí aj hrejivý relax. Ten si môžete dopriať napríklad v špičkovom wellness centre WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese. Rôzne druhy bazénov s atrakciami ako sú vodné trysky, perličková masáž, šmykľavka a ďalšie, či viacero druhov sáun, sa vám postarajú o dokonalé uvoľnenie tela aj mysle. Navyše keď sa k tomu priráta unikátny panoramatický výhľad na tatranské končiare, vynikajúca poloha i zariadenie hotela, zimný pobyt v tomto duchu je nezabudnuteľným.

 

Na lyžiach až k hotelu – je jedna z výhod ubytovania v hoteli SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici. Zlyžujte 6,5 km dlhou zjazdovkou z výšky 2 196 m.n.m. cez Lomnické sedlo a ponorte sa do bubliniek a sauny v hotelovom wellness centre Wellness URANIA. Wellness centrum ponúka nerezový relaxačný bazén s vodnými atrakciami (lezecká sieť, hojdací záliv, vodné chrliče, masážne trysky, vodná perlička), dva detské bazény prepojené nerezovou kĺzačkou s vodným ježkom, fínsku či parnú saunu a rôzne druhy masáží a zábalov. Komfortne zariadené hotelové priestory so službami pre všetky vekové kategórie sa postarajú o oddych a zábavu vám aj vašim deťom.

 

V tichom prostredí, neďaleko centra Tatranskej Lomnice je rovnako situovaný aj hotel SOREA TITRIS. Okolie hotela je plné možností na rôzne zimné športové aktivity, hotelové wellness centrum AQUA Relax zase podnecuje návštevníkov odovzdať sa naplno nečinnému odpočinku. Deti istotne poteší 36 m tobogan s vodným prúdom, na ktorom sa môžu dosýta vyšantiť, zatiaľ čo si dospelí užívajú masážne atrakcie v bazénoch, či relax v saune.

 

V najtichšej oblasti Tatranských Matliarov, pod úpätím Lomnického štítu, necelé 2 km od Tatranskej Lomnice, nájdete hotelový komplex SOREA HUTNÍK. Hostia majú k dispozícií krytý plavecký bazén, saunu, masáže, morský kúpeľ, BOWLING centrum, fitness centrum, telocvičňu a ďalšie hotelové služby, vďaka ktorým sa HUTNÍK stal mimoriadne vyhľadávaným ubytovaním pre rodiny s deťmi či väčšie skupiny návštevníkov. Lyžiari  majú k dispozícií neďaleké strediská no lákadlom je aj detský lyžiarsky vlek priamo pri hoteli. SOREA HUTNÍK má skrátka vždy čo ponúknuť.

 

Zimný oddych v prostredí Ľubovnianskych kúpeľov a liečivých prameňov

V tichom prostredí Ľubovnianskych kúpeľov, priamo v doline minerálnych prameňov navyše v blízkosti troch lyžiarskych vlekov nájdete na Spiši hotel SOREA ĽUBOVŇA. Okolie hotela okrem širokých možností pre zimné športy vyniká najmä výskytom minerálnych prameňov, ktoré majú zdraviu prospešné účinky. Lyžiarske stredisko Vysoká, v krásnej prírode na severe Levočských vrchov,  ponúka zjazdovky pre všetky kategórie lyžiarov, od úplných začiatočníkov až po naozaj skúsených lyžiarov. Zjazdovky sú technicky zasnežované a osvetlené s možnosťou večerného lyžovania. V rámci hotelového relax centra si môžete dopriať fínsku saunu, infrasaunu, perličkový kúpeľ s chromoterapiou, morský aerosólový kúpeľ, rôzne druhy masáží (klasické, regeneračné, detoxikačné, antistresové, relaxačné a reflexné masáže) či zábalových terapií. Okolie hotela v spojení s relaxačnými službami tvorí dokonalé podmienky pre zimný oddych.

 

Čaro zimy v hlavnom meste

Bratislava – hlavné mesto s nádychom histórie. Niet pochýb o tom, že aj tu sa dá nájsť veľa možností ako stráviť voľný čas. Prechádzky po rušných uličkách bratislavského korza, ľadové klzisko uprostred historického centra, množstvo útulných kaviarničiek kde sa môžete zohriať pri dobrom nápoji či návšteva divadiel a múzeí, ktoré sa vám postarajú o kultúrny zážitok. Príďte sa správne naladiť a vychutnajte si ubytovanie v hoteli SOREA REGIA, priamo na hradnom vŕšku, kde máte krásu zimného veľkomesta ako na dlani.  Navyše, od septembra má pre vás REGIA novinku, a to ajurvédske masážne centrum AYUR GANESH, kde vám skúsení terapeuti, pochádzajúci až z ďalekej Indie, poskytnú účinné relaxačné masáže, ktorých cieľom je navodiť v tele rovnováhu a zbaviť sa stresu.

 

BONUSY a ZĽAVY pre hotelových hostí SOREA

Pre držiteľov hotelového ubytovacieho preukazu a hostí akéhokoľvek hotela SOREA platí zľava :

30 % na vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v Hoteli SOREA TRIGAN

30 % zľava na vstup do  AQUA Relax centra v Hoteli SOREA TITRIS 

30 % na vstup do krytého bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ

30% na vstup do Wellness URANIA v Hoteli SOREA URÁN

30% na vstup do WELLNESS EUPHORIA v Hoteli SOREA SNP

20% na vstup do BOWLING centra v Hoteli SOREA HUTNÍK

30 % zľava na vstup do Galérie trick-artu a optických ilúzií TrickLandia

30 % zľava na množstvo hier a atrakcií pre deti v galerií Dobrá Hračka

10 % zľava do expozície zameranej na výrobu, spracovanie a uskladňovanie slovenskej whisky, liehovín a čokolatéria Nestville Park

50 % zľava na prehliadku expozície miniatúr slovenských kultúrnych pamiatok MINISLOVENSKO v Liptovskom Jáne, hoteloví hostia SOREA ĎUMBIER len za symbolické 1,00 €

50 % zľava na objavovanie čarovného podzemia so sprievodcami v Stanišovskej jaskyni  pre hotelových hostí SOREA ĎUMBIER a MÁJ, klienti ostatných hotelov SOREA majú vstup so zľavou 33 %

20 % zľava na prehliadku hradu Ľubovňa a historického skanzenu

Cenovo zvýhodnené vstupné na návštevu bio Farmy Východná, Liptovskej galérie Petra Michala Bohúňa či Galérie Kolomana Sokola.

 

SOREA – sieť hotelov na Slovensku, patrí do skupiny elitných značiek ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Svedčí o tom aj ocenenie komisie expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands, ktorá udelila spoločnosti cenu Slovak Business Superbrands Award 2017, 2018 aj 2019.

 

Viac informácií na www.sorea.sk

Patrí do vydania