Novoročný prípitok medzi nami ženami

Milé čitateľky, rok sa s rokom stretol (to sa sem hodí, aj keď je to poriadne otrepaná fráza), čo chvíľa si pripijeme na ďalší, nový, lepší, nádejný a plný šťastia. A tak by to malo byť, mali by sme vykročiť do novej etapy zakaždým s novými očakávaniami. A nemali by sme zabúdať na to, že aj s novými cieľmi. Ak niekto dokáže vo svojom živote, alebo na svojom vzhľade či zdraví, niečo zmeniť, tak sme to jedine my, sami. A tak nám dovoľte, v rámci našej pravidelnej rubriky s MUDr. Ivetou Hasovou z estetického centra MEDISKIN, špeciálny prípitok. Myslí naozaj na všetko!

Na zdravie!

Milé žienky, pripime si na vlastné zdravie, lebo len zdravé môžeme byť tiež krásne. Zdravie pokožky a kože je alfou a omegou krásy, kontrola znamienok raz ročne by mala byť automatická. Ruku na srdce, kedy ste si svoje znamienka dali skontrolovať naposledy? „FotoFinder, celosvetovo unikátna technológia dokáže zaznamenať znamienka na celom tele v expresnom čase, pričom špeciálne naprogramovanému softvéru neunikne pri mapovaní kožného povrchu žiadny detail“, pripomína dôležitého člena centra MEDISKIN MUDr. Hasová. „Softvérovo asistovaný proces fotodokumentácie, s plnoautomatizovaným posunom kamery, výrazne redukuje dĺžku vyšetrenia. S pomocou SmartMatch technológie systém vytvára brilantný obrazový prehľad každej strany tela v rozlíšení až do 72 megapixelov. Pri porovnávacích skríningových fotografiách, po odporučenom časovom intervale, systém okamžite vyhodnotí akúkoľvek abnormalitu či zmenu“, vysvetľuje jeho fungovanie. Takéto skríningové vyšetrenie (kontrola znamienok) sa absolvuje raz ročne a je určené pre kohokoľvek, kto si chce dať zdiagnostikovať zdravie svojej kože. Čo tak vyskúšať ho hneď v januári?

 

Na krásu!

Byt ženou je úžasné! Povedzme si to všetky nahlas. V súčasnosti však aj dostupné, stačí sa pravidelne o seba starať a poradiť sa aspoň sem-tam s odborníkmi. Tu sú tipy od našej poradkyne, ktoré jednoducho fungujú. Overil ich čas i mnohí klienti pred vami...

 

„Ak je vaša koža vyprahnutá ako saharská púšť, bežná  povrchová hydratácia na tom nič nezmení. Naše ošetrenie ReBoost RHA® áno“, začína rozprávať o najmodernejšej estetickej medicíne MUDr. Hasová. „Alebo túžite skorigovať vaše kruhy pod očami, vrásky okolo očí, vyrysovať ochabnuté kontúry sánky alebo azda „vyžehliť“ krk? Potom by ste si mali poznačiť ošetrenie Ultherapy® – prvý FDA schválený neinvazívny lifting, ktorý jediným ošetrením prirodzene omladí váš vzhľad a spevní vašu pleť. Nová unikátna patentovaná technológia prinavracia mladosť vďaka dvoj/troj – úrovňovej stimulácii. Nielenže stimuluje kolagén v úrovni kože, ale jedinečne pôsobí priamo v „základoch“, ktoré predtým boli dostupné iba plastickým chirurgom. Proces viac­úrovňovej stimulácie prestavby kolagénu, bez poškodenia kožného povrchu, stavia túto metódu na piedestál neinvazívnych ošetrení“, odhaľuje tie najlepšie triky na krásu vyhľadávaná odborníčka.

 

Skalpel nepotrebujete ani pri odstránení nedostatkov pleti navodených pôsobením UV žiarenia a fotostarnutím, ani pri odstránení rozšírených cievok, difúzneho začervenania sa, či pri odstránení pigmentových škvŕn a rozšírených pórov. Fotorejuvenizácia alebo ak chcete fotoomladenie je ošetrenie, ktorá sa o to postará, tak nečakajte, konajte. Tieto mesiace sú na to vhodným obdobím.

 

Na lásku!

Život je predovšetkým o vzťahoch a to aj tých najintímnejších. Preto by tieto problémy nemali byť tabuizované a mali by sme o nich hovoriť. Pôrody a starnutie vedú k zhoršeniu kvality sexuálneho aktu a uspokojenia, dokonca vedú aj k vzniku inkontinencie. Už malý únik moču pri kýchnutí nie je dobrým signálom. Zastavte to už na začiatku, kým sa dá. A dá sa to naozaj pohodlne, vďaka viacerým bezbolestným procedúram. IncontiLase® a IntimaLase® si treba dobre zapamätať. „Sme prvé centrum na Slovensku s neablačnou technikou Erbiovým laserom. Tieto ošetrenia sú rýchle, bezbolestné a bezpečné. Prebiehajú bez potreby hospitalizácie, nespôsobujú poškodenie slizníc a následná rekonvalescencia prebieha aj na moje prekvapenie rýchlo, bez analgetík a antibiotík“, ubezpečuje MUDr. Hasová. Rýchle, bezbolestné a bezpečné riešenie vaginálnej atrofie erbiovým laserom rieši aj RenovaLase® „Ošetrenie sa realizuje v dvoch sedeniach s odstupom 4-6 týždňov. Klinické štúdie potvrdili výrazné zlepšenie prekrvenia a spevnenia pošvovej sliznice, ako aj zvýšenie tvorby kolagénu. Výsledky s dlhodobým efektom sa dostavili do 6 mesiacov od liečby“, rozpráva skúsenosti so svojej praxe vedúca lekárka centra MEDISKIN.

Patrí do vydania