Vianoce sú, keď na nebi svietia diamanty

Dizajnéri a stylisti prichádzajú vždy koncom roka s priehrštím sviežich vianočných trendov. Majú nás naladiť na tú správnu vianočnú vlnu, na ktorej prežijeme aj tento rok nezabudnuteľné Vianoce. V poslednom čase aj vo svete dizajnu čoraz výraznejšie zaznieva volanie po spomalení, prirodzenosti a návratu k ozajstným hodnotám. Vedieť sa zastaviť, obzrieť späť. Vychutnať si moment tu a teraz.

 

A presne v tomto štýle sa nesú aj trendy nastávajúcich Vianoc. Sú jemné, prívetivé a plné nemennej vianočnej symboliky. Práve tá v sebe nesie povestného ducha Vianoc. Vy ho v sebe môžete prebudiť s ALOve. S elegantnými šperkami, ktoré majú všetko, o čom by sviatky pokoja mali byť: hlbokú myšlienku, vysokú hodnotu a áno, aj štipku nevtieravého šmrncového dizajnu. Dokonalé, však?

 

Posol dobrých správ

Okázalý luxus ani hromada darčekov možno nie je to hlavné, čo od týchto Vianoc očakávate. Možno by vám stačila jediná dobrá správa. Od anjela? Prečo nie. Toho nebeského alebo toho vášho, s ktorým trávite zimné večery. Niekedy na tom nezáleží. Dobrá správa však poteší vždy, nielen na Vianoce.

 

Anjel strážny

Pod krídlami anjelov sa na Vianoce udial zázrak. Zázrak, ktorý dáva sviatkom zmysel. Skryte sa aj vy pod ochranné anjelské krídlo, ktoré vás bude sprevádzať na každom kroku. Môžete ho vnímať šiestym zmyslom, ale môže byť s vami aj v podobe zlatého náhrdelníka s diamantom Angel Wing. A ktovie, možno zázrak postretne aj vás.

 

Biele Vianoce

Kto by o nich nesníval. Skrývajú v sebe spomienky na detstvo, líca vyštípané zimou a napätý pohľad do namrznutého okna. Možno prídu aj tento rok. Ale ak nie, vy môžete nosiť svoju snehovú vločku stále na krku, na náhrdelníku z jedného z troch druhov zlata a so vsadeným diamantom. Jemný motív prebudí dieťa, ktoré drieme v každom z nás.

 

Modrá je vianočná

Viete, ktorá farba dostala tento rok privilégium hýbať svetom Vianoc? Modrá. Ak si potrpíte na trendovú interiérovú výzdobu, zakomponujte prvky v modrom alebo tyrkysovom odtieni do vášho adventného venca, vianočného stromčeka alebo sviatočného stolovania. A vy? Vy sa ozdobte diamantovým náramkom so šnúrkou Dream Message a drobným príveskom z kolekcie Neha podľa vášho výberu.

 

Čarovná moc hviezd

Hviezdy majú magickú moc. Vianočná hviezda kedysi dávno ukázala pútnikom správnu cestu. Vy môžete mať hneď dve. Nevedno, či vám ukážu cestu rovnako ako tá vianočná, isté však je, že vďaka nim zažiarite. Náušnice s diamantmi Amazing Night nie sú nič dlžné svojmu názvu. Je to skrátka ten pravý šperk na najúžasnejšiu noc v roku.

Patrí do vydania