Na jesennú melanchóliu sú najlepšie diamantové šperky

Jeseň má zlatistý nádych, je trendy a plná lesku. Česká klenotnícka značka ALOve vie, že na jesennú melanchóliu sú najlepšie diamantové šperky. Rozžiaria každý váš deň.

 

Pre fashionistky pripravila značka ALOve kolekcie šperkov, ktoré vynikajú minimalistickým dizajnom a jednoduchými líniami. Nechýbajú ani personalizované šperky, ktoré sa podľa priania zákazníka gravírujú či skladajú. ALOve autumn is coming! A s ňou aj plno zlatých a trblietavých lístkov.

 

HOPE

Jesenná príroda, a hlavne bohato sfarbené stromy bývajú veľkou inšpiráciou mnohým umelcom a tvorcom. Aj ALOve inšpirovala jej hravosť, a preto vytvorila kolekciu HOPE, ktorá prináša krásy jesene v podobe listov niekoľkých tvarov a troch farieb zlata. V kolekcii sú náhrdelníky, náramky s diamantmi, ktoré oslavujú toto magické ročné obdobie. Diamantové lístky sú jesenné MUST HAVE!

 

LOVE LETTERS

Písmeno, za ktorým sa skrýva sladký príbeh. Máte také vo svojom srdci? Patrí mužovi, ktorý vás nosí na rukách? Alebo malému pokladu, čo vás často nenechá ani vyspať? Či vari kamarátke, ktorá pozná všetky vaše tajomstvá? To viete len vy... a váš náhrdelník z kolekcie LOVE LETTERS z bieleho zlata a diamantov. V ALOve kolekcii LOVE LETTERS si môžete vybrať náhrdelník alebo aj prsteň s písmenom z bieleho zlata posiaty diamantmi, ktoré sa stane synonymom vašej lásky.

 

PURE LUXURY

V jednoduchosti je krása. Pravdivý výrok, ktorý ani po storočiach nestráca svoje jasné posolstvo. Milujete minimalizmus? V tom prípade nad kolekciou PURE LUXURY zajasáte. Ponúka jednoduché tvary, ako je trojuholník, obdĺžnik, čiarka alebo jemná vlna a vyhotovenie v bielom, ružovom alebo žltom zlate. Každý šperk je celý posádzaný diamantmi, ktorých trblietanie a krása získavajú v čistých líniách hlavné slovo.

 

DESIGN BY YOU

Chcete vystúpiť z davu a byť naozaj originálna? Túžite po osobitom šperku, ktorý pre vás bude mať hlbší význam? ALOve prichádza s personalizovanou kolekciou pre všetky, ktoré milujú statement šperky. Kolekcia ponúka veľa možností personalizácie: gravírovanie na doštičky s diamantom rôznych tvarov, vyskladanie slova alebo dátumu z trblietavých písmen a číslic, mená v troch farbách zlata a vyznanie lásky v niekoľkých vyhotoveniach. Staňte sa návrhárkou svojho vlastného šperku od ALOve a ukážte, čo vo vás je!

 

Značka ALOve spája výnimočnú kvalitu a trendový dizajn. Otvára svet diamantových šperkov pre tých, ktorí začínajú objavovať ich príťažlivosť. ALOve sú hravé fashion kúsky z bieleho, žltého alebo ružového zlata, kde má každý šperk malý diamant.

 

Od 1. októbra je oficiálne spustený nový e-shop alove.sk. Devízou pri výbere šperku je video formát, ktorý ponúka možnosť odsledovať šperk v 3D. Do budúcnosti sa môžete tešiť na online aplikáciu, ktorá ponúkne vlastnú personalizáciu šperku.

 

ALO diamonds je popredné české klenotníctvo s diamantovými šperkami a najširšou maloobchodnou sieťou v Českej a Slovenskej republike. Šperky sa vyrábajú od roku 1995 v a kreatívny ateliér v súčasnosti patrí k najväčším v strednej Európe. V roku 1997 začala ako prvá klenotnícka spoločnosť z Česka a Slovenska obchodovať na burzách v Antverpách, Hongkongu a Izraeli.

 

Patrí do vydania