Elegantný IQOS 3 v novom šate už aj na Slovensku

Ak stále fajčíte klasické cigarety, ale premýšľate o tom, či neexistuje menej škodlivá alternatíva, vedzte, že nie ste sami. Už takmer 6 miliónov dospelých fajčiarov na svete prešlo z cigariet na používanie bezdymového zariadenia IQOS.

Bez dymu

Zásadným rozdielom oproti klasickým cigaretám je, že pri používaní IQOS sa tabak nespaľuje, ale zahrieva. Pri spaľovaní tabaku v klasických cigaretách pri teplote viac ako 600 °C sa vytvára dym obsahujúci množstvo škodlivých látok. IQOS obsahuje malú zahrievaciu čepeľ, ktorá tabak v náplni zahreje len na teplotu do 300 °C stupňov. Vďaka nižšej teplote neprodukuje žiaden dym, len jemný aerosól, ktorý obsahuje až o 90 – 95 % menej škodlivín ako klasická cigareta. Neznamená to, že je bez rizika, ale úplný prechod na IQOS jednoznačne predstavuje pre dospelých fajčiarov lepšiu voľbu. Dôkazy tiež potvrdzujú, že IQOS neovplyvňuje negatívne kvalitu ovzdušia v interiéri. Stále však platí, že najlepším krokom pre vlastné zdravie je úplne prestať s fajčením alebo vôbec nezačať.

 

Nová generácia prináša novú eleganciu

IQOS 3 a IQOS 3 MULTI sa na verejnosti prvýkrát ukázali koncom októbra v Tokiu, kde sa presne pred štyrmi rokmi začala bezdymová revolúcia. Nová generácia bezdymových zariadení prišla ako odpoveď na požiadavky používateľov po intuitívnejších, elegantnejších a menších zariadeniach. Oba nové modely sú menšie, majú jemnejšie kontúry a sú dostupné v štyroch nadčasových farebných vyhotoveniach – Warm White, Brilliant Gold, Stellar Blue a Velvet Grey. Svoj IQOS 3 si vďaka rôznofarebným vymeniteľným krytom a uzáverom môžete prispôsobiť svojmu štýlu a vytvoriť si vlastný originálny kúsok.

 

Ani technológia nezaostáva

Z technickej stránky IQOS 3 takisto nesklame. Nový dizajn vreckovej nabíjačky umožňuje až 20 nabití nahrievača bez nutnosti dobíjania nabíjačky. Nabíja sa o 15 % rýchlejšie a vďaka magnetickému upevneniu v nabíjačke aj jednoduchšie. Veľkou technickou vymoženosťou novej generácie tohto bezdymového zariadenia je samočistiaca zahrievacia čepeľ.

 

IQOS 3 MULTI je odpoveďou na volanie používateľov po možnosti opakovaného používania a je navrhnutý tak, aby umožnil až 75 minút používania bez nutnosti nabíjania, čo predstavuje ekvivalent minimálne 10 IQOS zážitkov za sebou. Okrem toho sa vracia k originálnemu dizajnu a kompaktnejšiemu tvaru, vďaka čomu je ľahšie jeho začlenenie do každodenného života.

 

Za všetkým hľadaj vedu

Pred 10 rokmi začala spoločnosť Philip Morris International s vývojom alternatívy fajčenia pre dospelých fajčiarov, ktorí sa rozhodli pokračovať vo fajčení, predstavujúcej lepšiu voľbu. Výsledkom je bezdymový výrobok IQOS. Na rozdiel od elektronických cigariet sa v ňom používa pravý tabak, ktorý sa dodáva v náplniach HEETS.

 

IQOS 3 aj IQOS 3 MULTI sú dôkazom, že Philip Morris International ani náhodou nezaostáva vo vývoji. Používateľom z radov dospelých fajčiarov chce prinášať tie najlepšie výrobky, ktoré v sebe dokonale snúbia moderné technológie s eleganciou a štýlom.

 

Oba modely sú na Slovensku dostupné od 3. 12. 2018 v bratislavskej Eurovei a vo všetkých predajniach IQOS. Viac informácií nájdete na stránke www.iqos.com.

 

Patrí do vydania