Preč s dvojitou bradou!

Ak patríte do skupiny nešťastníkov, ktorí z nejakého dôvodu ukotvili v domnienke, že s dvojitou bradou sa nedá nič robiť, zbystrite pozornosť. Za svoj krk sa už viac nemusíte hanbiť. Jeho omladenie môžete podstúpiť za luxusných tridsať minút!

Škaredý podbradok. Prečo práve ja?

Podľa skúseností MUDr. Ivety Hasovej dvojitá brada trápi rovnako ženy ako i mužov. Dokonca si nevyberá svojich „majiteľov“ ani podľa veku. Môžu ju mať v rovnako zlom stave mladí aj starší ľudia. Je niekoľko príčin, ktoré ju spôsobujú. Najčastejšie je to nahromadený tuk v okolí sánky a krku u ľudí, ktorí trpia nadváhou. Sú však aj takí, ktorí majú tento problém daný geneticky a tuk sa im v oblasti krku hromadí aj napriek zdravej životospráve. Podbradok môže vo vyššom veku spôsobovať aj nahromadená koža, ktorá stratila svoju pružnosť a ovisla. Môžu zaň však v niektorých prípadoch aj hormonálne zmeny.

 

Babské rady bez záruky

Internet je plný návodov, ako sa svojpomocne vyrovnať s nepekným záhybom pod bradou – od divných úkonov s tenisovou loptičkou až po tvárovú gymnastiku, pri ktorej si miestami už aj sám človek musí položiť otázku, či to má naozaj zmysel. Ivana z Nitry opísala, ako každé ráno i večer poctivo strúhala grimasy na zlepšenie formy krku až ju bolela sánka a jazyk od koreňa. Netušila, že ju pri tom sem tam pozoruje jej štvorročný syn Matejko. Ten si maminkine grimasy osvojil natoľko, že ho učiteľka v škôlke takmer vyhlásila za blázna. Bonus sa nekonal, brada ostala nepoddajná. Výraznejšej zmeny sa mladá mamička dočkala až po zákroku v estetickom centre. Výsledok bol taký fantastický, že na zákrok stiahla aj svokru. Pozreli sme sa preto na ošetrenia, ktoré už po tridsiatich minútach dokážu to, čo nespraví ani sto hodín škerenia sa pred zrkadlom.

 

BK Lift – injekčné ošetrenie

„Neinvazívna terapia (t. j. bez použitia skalpela) BK Lift ponúka efektívne odstránenie dvojitej brady aplikovaním injekčného roztoku kyseliny deoxycholovej do vybranej oblastí. Dôležité je, aby liečebnú procedúru BK Lift vykonával skúsený odborník. Len ten dokáže predísť poškodeniu marginálnej mandibulárnej vetvy tvárového nervu a možnej motorickej neuropaxii (asymetrický úsmev, slabosť tvárových svalov),“ začína vysvetľovať jednu z efektívnych možností MUDr. Iveta Hasová. „Liečebný cyklus pozostáva v priemere z 1 až 3 procedúr, no vo väčšine prípadov pozorujeme zlepšenie už po prvej aplikácii,“ ukazuje nám fotografie premien a my sa nestačíme čudovať. Hovorí, že časový odstup medzi jednotlivými podaniami by mal byť aspoň jeden mesiac.

 

ULTHERA – špičkové ošetrenie ultrazvukom

Ako druhé a skutočne prelomové riešenie nám predstavuje ošetrenie prístrojom Ulthera, ktoré – a teraz pozor – ako jediné dokáže skutočne vrátiť čas zapísaný v našom vzhľade a našej pleti! Nielenže spoľahlivo skoriguje povädnutú bradu, krk a nepekné vrásky na ňom, Ulthera si poradí aj s kruhmi pod očami, vráskami okolo očí, s ochabnutým poprsím, bruškom a ramenami. Na akom princípe toto ošetrenie funguje už nechávame hovoriť samotnú odborníčku: „Nová unikátna patentovaná technológia prinavracia mladosť vďaka dvoj- až trojúrovňovej stimulácii. Nielenže stimuluje kolagén v úrovni kože, ale jedinečne pôsobí priamo v „základoch“, ktoré predtým boli dostupné iba plastickým chirurgom. Proces viacúrovňovej stimulácie prestavby kolagénu bez poškodenia kožného povrchu stavia túto metódu na piedestál neinvazívnych ošetrení.“ Ultheru vraj vyhľadávajú vo veľkej miere práve muži! Na rozdiel od chirurgického zákroku totiž nezanecháva jazvičky, je maximálne diskrétna. Zatiaľ čo malá hlavica prístroja kĺže po problematickom mieste, klient odpočíva. „Samotný zákrok trvá podľa rozsahu od cca 30 minút až do 70 minút (v prípade ošetrenia celej tváre). Bolestivosť je individuálna a kontrolovaná, kompenzovaná nanesením lokálneho anestetika a podľa potreby i analgetickou medikáciou“, ubezpečuje MUDr. Hasová, ktorej sme opäť nazreli na pracovisko a vyvrátili tak ďalší mýtus, že dvojitá brada sa nedá riešiť. Takže, veruže sa dá a ešte ako efektívne. Smelo do toho.

 

Potrebujete sa i vy poradiť?

Potom neváhajte, kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk. MUDr. Hasová a jej tím je tu i pre vás!

Patrí do vydania