Dokonalé dámy sa na Plese v opere ozdobili tisíckou diamantov

Niekdajšie missky patrili k najkrajším dámam na prestížnom podujatí aj vďaka unikátnym šperkom. Kristínu Krajčírovú a Janu Mútňanskú nespája len krása ale najmä zmysel pre módu, eleganciu a štýl. Obe krásky priťahovali pozornosť na sobotňajšom 18. Plese v opere.

Bývalá kráľovná krásy Kristína Krajčírová prišla v spoločnosti módneho návrhára Lukáša Kimličku, ktorý sa netajil tým, že modelka je jeho dlhoročnou múzou. Kráske zhotovil róbu čiernej farby s rafinovaným výstrihom. Vďaka zmyselnému make-upu a modernému výčesu nechala Kristína vyniknúť kruhové náušnice ALO diamonds ozdobené 244 diamantmi. Na ruke jej zažiaril náramok s motívom listov rovnako z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds.

Tmavovlasá Jana Mútňanská je jednou zo stálic na Plese v opere. Každoročne sa umiestňuje na popredných priečkach medzi najlepšie oblečenými dámami. Biele šaty s odhalenými ramenami od Lukáša Kimličku jej nesmierne lichotili a zvýrazňovali štíhlu postavu. Elegantný model doplnila jemnými visiacimi náušnicami ALO diamonds s 226 diamantmi a nesmrteľnou klasikou – diamantovým náhrdelníkom.

Spracovala/Daniela Drábová

Foto/Ples v Opere

Text/Michaela, SKPR

 

Patrí do vydania: 
December 2017