BULLDOG - prvá vegánska kozmetika len pre mužov

V dnešnej dobe už neplatí, že iba ženy sú tie, ktoré sa chcú páčiť. Nie je žiadnym tajomstvom, že i muži dbajú o seba a dôraz kladú na zdravú a sviežo vyzerajúcu pleť. So správnou kozmetikou je starostlivosť o pokožku taká jednoduchá! Stačí si iba správne vybrať. Najdôležitejšie je, aby pokožka nebola zaťažovaná množstvom chémie, a preto výber správnej kozmetiky je to najdôležitejšie.

Ak hľadáte kozmetiku z čisto prírodných surovín, siahnite po novej, unikátnej kozmetickej značke pre pánov - Bulldog. Kvalitná britská kozmetika nie je testovaná na zvieratách, neobsahuje parabény, syntetické vonné látky, umelé farbivá, ani zložky živočíšneho pôvodu. Je trendy, moderná a vhodná pre vegánov aj vegetariánov. Bola navrhnutá skúsenými expertmi tak, aby fungovala jednoducho a efektívne v každom veku.

 

Produkty značky Bulldog obsahujú napríklad výťažky z aloe vera, camelinového oleja a zeleného čaju. Blahodárne pôsobia na pokožku, majú ukľudňujúce účinky  a podporujú  obranyschopnosť pleti. Vychytávkou je olej pre starostlivosť o fúzy, ktorý je vyrábaný z najkvalitnejších rastlinných výrobkov. Fúzy najskôr zjemní, bez veľkej námahy upraví a ešte aj prevonia.

 

Produkty Bulldog nájdete len v sieti dm drogerie markt.

Hydratačný krém pre normálnu pleť, cena: 8,99 €/100 ml balenie *

Hydratačný krém pre normálnu pleť, cena: 8,99 €/100 ml balenie *

Hydratačný krém pre citlivú pleť, cena: 8,99 €/100 ml balenie *

Čistiaci gél  pre normálnu pleť, cena: 5,07 €/150 ml balenie *

Olej pre starostlivosť o fúzy, cena: 7,91 €/30 ml balenie *

 * cena je odporúčaná

 

O značke Bulldog:

Myšlienka na vznik novej a exkluzívnej značky prípravkov v starostlivosti o pánsku pokožku Bulldog sa zrodila u jej zakladateľa Brita Simona Duffyho, ktorý si všimol nedostatočné zastúpenie sortimentu v segmente pánskej kozmetiky. Inicioval preto výskum a vývoj nových produktov pod značkou Bulldog, ktoré uzreli svetlo sveta v Spojenom kráľovstve v roku 2007. Od roku 2010 sa produkty Bulldog vyvážajú do viac ako 15 krajín sveta vrátane USA, Južnej Kórey či Austrálie. Hydratačný krém je najpredávanejším z celého portfólia značky Bulldog. Každých 15 sekúnd sa vo svete predá jeden kus.

 

Súťažná otázka:

Odkiaľ pochádza vegánska pánska kozmetika Bulldog?

 

A)  Nórsko 

B)  Spojené kráľovstvo

C)  Slovensko 

 

Dvoch súťažiacich, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku odmeníme balíčkom troch výrobkov pánskej kozmetiky Bulldog. Správne odpovede píšte na adresu daniela@beautywoman.sk do 31. 1. 2018.

Patrí do vydania