Myšlienkami na slnkom zaliatej pláži

Aj keď teraz vás skôr trápia starosti okolo prípravy vianočných sviatkov, myšlienkami ste v prímorskej krajine a predstavujete si oddych na pláži. Dovolenky sa pomaly, ale isto začnú predávať a je len na vás, či si letnú dovolenku kúpite v predstihu, alebo počkáte na last minute dovolenku.

Výber destinácie

Pre vás bude najdôležitejšie vybrať si vhodnú dovolenkovú destináciu, ktorá bude zodpovedať vašim požiadavkám. Ak máte malé deti, určite si budete vyberať skôr pokojnejšie tichšie dovolenkové destinácie. Ak ste slobodný pár, budete chcieť zažiť zábavu, respektíve spoznávať zaujímavosti v okolí a nebude vám vadiť, keď budete bývať na rušnej ulici. Dôkladne preto zvážte lokalitu. Hitom budúcej letnej sezóny budú ostrovy Sardínia, Korzika, ale prekvapujúco aj Sicília.

 

Nepodceňte ochranu zdravia a majetku

Cez dovolenku nebudete chcieť myslieť na prácu, ale budete si chcieť oddýchnuť od všetkých povinností, ktoré na vás doma i v práci čakajú. Niekedy sa ale tieto chvíle môžu zmeniť na hotovú nočnú moru. Viacerí odborníci tvrdia, že Slováci podceňujú ochranu zdravia a majetku na cestách, čiže nepoisťujú sa. Vám to tiež možno prišlo, že sú to len zbytočne vyhodené peniaze, ale verte, že nie sú. Keď vám niekto ukradne doklady s celou peňaženkou, ako na danú situáciu zareagujete? Určite nepodceňte túto situáciu, pretože stať sa to môže aj vám. Cestovné poistenie si vybavíte aj cez internet, čiže sa nemusíte obávať, že pár dní pred odcestovaním strávite veľa času práve na pobočkách cestovných poisťovní.

 

Teraz je zima

Pri vianočnom upratovaní ste možno natrafili na letné topánky Rider, ktoré s radosťou nosievate počas celého leta. Teraz vám však budú robiť spoločnosť vysoké čižmy a teplé snehule, ktoré v týchto ukrutných mrazoch a v snehu využijete najviac. Nezabúdajte, že zima ubehne rýchlo a ani sa nenazdáme a opäť tu bude čas letných dovoleniek. Vyberte si tú najlepšiu a hlavne, nezabúdajte sa poistiť.

Patrí do vydania