Môj život – moja voľba

Každá z nás je iná, niektoré chceme byť prirodzené, iné zase výrazné a trendy. Všetky však chceme byť krásne, a preto rady siahame po dekoratívnej kozmetike, aby sme svoj prirodzený pôvab zvýraznili. AVON prichádza na trh s dvomi líniami dekoratívnej kozmetiky – mark. a AVON TRUE, ktorých ambasádorkami sú úspešné sestry Tamara Šimončíková Heribanová a Barbara Jagušák. Špeciálne pre Beauty & Woman porozprávali, ako sa cítia vo svojich nových úlohách, čo preferujú v oblasti líčenia, a prezradili aj svojich kozmetických miláčikov.

 

Barbara Jagušák



 

Stotožňuješ sa s tým, že naša tvár je plátnom a je na nás, čo na nej vytvoríme?

Je to určite krásna myšlienka, ktorá v nás podnieti pocit slobody. Ak by som pracovala s mojou tvárou ako s plátnom, asi by som nosila čierne obočie, zeleno-modré tiene a na líci by som mala namaľované geometrické tvary... Momentálne sa však držím istých spoločenských konvencií, takže môj každodenný mejkap spočíva skôr v jednoduchých farebných kombináciách. Napriek tomu však obdivujem módne ikony Davida Bowieho, Vivienne Westwood alebo Lady Gagu, ktorí svoju tvár naozaj vnímajú ako umelecké dielo.

 

Stala si sa ambasádorkou značky mark., ako sa ti páči táto nová úloha?

Je to úžasný pocit, pretože dekoratívna kozmetika je niečo, čo spája skoro všetky ženy. Chceme sa páčiť sebe a svojmu okoliu, staráme sa o seba, aby sme vyzerali spokojne a sviežo, a myslím, že sme čoraz ochotnejšie experimentovať. Mark. podľa mňa zosobňuje „IT Girl“, odvážnu ženu, ktorá vyhľadáva nové kombinácie, nebojí sa vyčnievať z radu a má jasný názor na to, čo sa jej páči a čo nie. Súčasťou jej života sú farby, dobrá hudba, zábava s priateľmi, cestovanie a posúvanie zaužívanej estetiky. Preto sa mi nová produktová línia páči. Je iná, moderná, dynamická, farebná, svieža a podporuje našu kreativitu.

 

Ktorý produkt z línie mark. si si najviac obľúbila?

Mojou slabosťou sú farebné sýte rúže. Niekedy nosím v kabelke aj päť rôznych odtieňov a počas dňa sa narúžujem podľa nálady. V línii mark. mám preto jasného víťaza – celú škálu farebných rúžov, ktoré mi dodávajú tú správnu dávku sebavedomia. Okrem nich som sa zamilovala aj do špirály na zväčšenie objemu rias a do funky lakov na nechty.

 

Tamara Šimončíková Heribanová



 

„TRUE“ v preklade znamená „skutočný“ a o tebe je známe, že si ctíš tradície. Čo pre teba znamenajú?

Moja láska k tradíciám, hmotnému i nehmotnému národnému dedičstvu pramení z hlbokej úcty k všetkému, čo tu bolo pred nami. Každý, kto sa zaoberá históriou, dokáže komplexnejšie hľadieť na súčasnosť. Naši predkovia boli oveľa viac spätí s prírodou a posolstvami, ktoré v nej nachádzali. Dnešná veda prináša často pod nálepkou „najnovších poznatkov“ informácie, s ktorými tradičné roľnícke spoločenstvo pracovalo už pred stáročiami. Zjednodušene povedané, na čo veda prichádza teraz, vedeli naši predkovia intuitívne už dávno.

 

Ako sa cítiš v úlohe ambasádorky značky AVON TRUE?

V úlohe ambasádorky značky TRUE sa cítim veľmi príjemne, keďže produkty tejto línie sú mi šité na mieru a celá filozofia, v ktorej sú ukotvené, mi je veľmi blízka. TRUE rešpektuje široký diapazón inakosti, originality každej z nás a som presvedčená, že každá žena, ktorá sa chce cítiť sebavedomo a spokojne, teda krásne, si nájde v ponuke svoju mustov­ku.

 

Keby si si mala vybrať len jeden produkt značky AVON TRUE, ktorý ťa dokonale vystihuje, ktorý by to bol?

Nie je jednoduché vybrať len jeden produkt z bohatej ponuky tejto línie, ale ak by som teda musela len jeden, bola by to vyživujúca predlžujúca špirála Supreme 2 v 1 s arganovým a kokosovým olejom a vitamínom E.

Patrí do vydania: 
Marec 2017