Valentínska súťaž s TOUS

Nedávno som sa stretla s priateľkou a s jej bábätkom. Cumlík mal pripnutý na svetríku s veľkým strieborným mackom TOUS. Chlapček má sedem mesiacov a už bol tak krásne a milo ozdobený. Takže, milé mamičky, macko TOUS vás určite nesklame a detský cumlík nebudete zbierať zo zeme alebo hľadať v kočíku. Mám veľkú radosť, že rodinná španielska značka z Barcelony dobyla celý svet a teší sa obrovskej popularite aj na Slovensku. Výrobky značky TOUS si môžete kúpiť v dvoch predajniach v nákupných centrách Aupark a Eurovea Bratislava.

Macko, symbol značky TOUS, sa narodil v roku 1985. Dnes zdobí nádherné zlaté a strieborné šperky pre dámy i pre malé deti. Dokonca tu nájdete krásne kabelky, peňaženky, dáždniky a rôzne iné doplnky. Macko TOUS sa stal obľúbeným doplnkom detí, mladých slečien, ale aj starších dám.

 

V mesiaci február všetci radi obdarujeme svojich najmilších malým darčekom, pozornosťou, ktorá je prejavom vďaky, lásky a priateľstva.

 

Pripravili sme pre vás, milí čitatelia, v spolupráci so značkou TOUS krásnu valentínsku súťaž a veríme, že ceny, ktoré môžete vyhrať, vás potešia rovnako ako nás, keď sme ich pre vás od značky TOUS dostali do súťaže.

 

Vašou úlohou je iba správna odpoveď na veľmi jednoduchú otázku a strieborné šperky, dámske hodinky s krásnym čiernym náramkom so symbolom macka alebo dámska kabelka s peňaženkou TOUS môžu byť vaše a spríjemnia vám sviatok svätého Valentína.

 

Súťažná otázka

Napíšte nám na adresu redakcia@beautywoman.sk do 12. februára 2017, ktorá známa oscarová herečka je tvárou značky TOUS?


Tri správne odpovede odmeníme krásnymi darčekmi TOUS.Tešíme sa, že môžeme vďaka TOUS urobiť váš valentínsky deň krajším.Mená výhercov budú uverejnené na webe www.beautywoman.sk presne14. februára 2017.

Patrí do vydania