Moderátorka 17. ročníka Plesu v opere a bývalé kráľovné krásy patrili k najkrajším dámam na prestížnom podujatí aj vďaka unikátnym šperkom ALO diamonds

Zuzanu Mauréry, moderátorku prestížneho Plesu v opere 2017 zdobilo viac ako 200 diamantov

Ples v opere patrí k najprestížnejším spoločenským udalostiam na Slovensku. Tradičné podujatie, ktoré každoročne otvára plesovú sezónu, sa aj tento rok konalo prvú sobotu po sviatku Troch kráľov. S noblesou a eleganciou ho tento rok moderovala známa herečka Zuzana Mauréry. Na doskách Opery Slovenského národného divadla zaujala nielen svojou profesionalitou ale aj diamantovými šperkami z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds. Herečka vyzerala pôvabne v červenej večernej róbe od Jany Kuzmovej, ktorú dokonale dopĺňali šperky ALO diamonds. Zuzanu Mauréry zdobili náušnice z bieleho zlata posiate stovkou diamantov, nadčasový náramok s 53 diamantmi a žiarivý prsteň so 60 diamantmi.

 

Kristínu Krajčírovú a Evu Verešovú spája nielen titul Miss Slovensko ale aj zmysel pre módu a štýl. Obe krásky priťahovali pozornosť aj na charitatívnom Plese v opere.

Kráľovná krásy Kristína Krajčírová prišla v spoločnosti módneho návrhára Lukáša Kimličku. Ten sa netajil tým, že modelka je jeho múzou. Kráske zhotovil róbu bledomodrej farby s dômyselne prepracovaným dekoltom, ktorá bola doplnená o biele rukavice a trendy „choker“. Kráska nechala vďaka jemnému mejkapu vyniknúť unikátne náušnice v tvare kvetov, posiate desiatkami farebných zafírov a čírych diamantov z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds.

 

Eva Verešová je stálicou na Plese v opere. Každoročne patrí k najlepšie oblečeným dámam a nesklamala ani tentoraz. Šaty s polopriehľadným čipkovaným vrchným dielom a jednoduchou nadýchanou sukňou doplnila výraznými visiacimi náušnicami ALO diamonds s 558 diamantmi. Eva svojou vizážou v štýle starého Hollywoodu svoj celkový look už len podporila.

 

Foto agentúra Monarch

Spracovala Daniela Drábová

Šperky ALO diamonds

 

Patrí do vydania