Ruky ako z katalógu

Dámske rukavičky sú prejavom elegancie a noblesy. A navyše, chránia pokožku pred slnkom, dažďom, vetrom i snehom. Ak sa však stanú maskovacím manévrom a ruky sa v nik kŕčovito paria, len aby neprezradil vek, je najvyšší čas na zmenu. Omladenie chrbtov rúk navráti pokožke prirodzenú krásu a ruky ožijú. V okamihu sa zvýrazní jemnosť a šarm ženskej komunikácie. Podanie ruky podčiarkuje ženskosť a zrkadlí charakter. Tak aké chceme byť?

Vychytávky navyše

Roky nezastavíme, to je jasná správa. No naša pokožka nemusí podliehať diktátu ubiehajúcich dní. S pribúdajúcim vekom sa objavujú hnedé fliačky. Najprv len jeden, potom pár až nám obsypú chrbty rúk. Nepredstaviteľné? Pigmentové škvrny sú následkom tak nadmerného slnenia ako starnutia pokožky. Kto však stojí o túto „vychytávku“? Existuje účinné riešenie. Nie rukavičky, ale pulzné svetlo. Neinvazívne ošetrenie druhej generácie je nadstavbou prvej IPL fotorejuvenizácie, ktorá rieši problémy starnúcej pleti bezpečne a individuálne. Zúžením spektra vysielaného svetelného záblesku dokážeme ešte efektívnejšie odstrániť neestetické fľaky a minimalizovať vedľajšie účinky. Čo ak sa objavia neželané a hrubo nazývané starecké bradavice? Vieme, ako na ne! Ablačné lasery zbrúsia postihnuté tkanivo po vrstvách, a to rýchlo a bezbolestne. No presvitajúce žily sú väčším problémom. Prezrádzajú dátum narodenia a možno ešte pridajú. S tými si nepodarí ani I2PL ani laser!

 

„Radiéz“ – dámy rady bez (rukavičiek)

Ruky sú delikátnou oblasťou, ktorú neraz prehliadame. Sú nám všedné. Ale pokožka na nich je tenšia ako na tvári a zároveň je neustále vystavená ultrafialovým lúčom zo slnka. Stáva sa senzitívnejšou a v procese starnutia je chúlostivou partiou. S ubúdajúcim kolagénom sa koža stenčuje, stráca svoj objem a o pozornosť sa uchádzajú žily. Začnú presvitať a ruky na pohľad zostarnú. Akoby patrili o dekádu staršej dáme! Označujeme ich za škaredé a schovávame v rukaviciach. Možnosti korektívnej medicíny pokročili až natoľko, že aj ruky môžu vyzerať prirodzene mlado, krásne a sviežo. Ako zvyšok tela. Tým pravým ošetrením je Radiesse®.

 

Jednotka v bezpečnosti. Aj na trhu

Radiesse® bol predstavený v Amerike, kde je dostupný už celé desaťročie. Absolvoval vyše dvesto klinických skúšaní a uspel! Testovalo ho zhruba päťtisíc pacientov v sto medicínskych centrách sveta. A výsledok? Až deväťdesiat percentná spokojnosť pacientov s výsledkom výplňového ošetrenia Radiesse® s odstupom jedného roka po zákroku. Predstavuje prvú a jedinú dermálnu výplň tváre a rúk schválenú Americkým úradom pre kontrolu potravín a liečiv (FDA). A v roku 2013 sa stal výplňou roka. Nebaľte kufre! Radiesse® je už dnes na zozname procedúr v medicínskom kozmetickom centre Mediskin v Bratislave.

 

Vyplní & Omladí

Radiesse® je vysoko kvalitný výplňový materiál na báze hydroxyapatitu vápenatého. Jednoducho povedané, je alternatívou známej kyseliny hyalurónovej. Vypĺňa stratený objem a stimuluje produkciu kolagénu, ktorý pleť spevňuje a zjemňuje. Vďaka tomuto posilňujúcemu účinku vdýchne vysušeným rukám druhý život. Pokožka nadobudne pevnosť i elasticitu, a tým akoby rozkvitla. Minimálne na celý jeden rok. Toľko totiž trvá účinok injekčnej výplne Radiesse® u väčšiny pacientov.

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

 

Trápi ma vzhľad mojich rúk. Vyzerajú tak staro a sú zošúverené. Existuje možnosť, ako ich omladiť bez nežiaducich účinkov? Tea, 45

 

Milá Tea,

výplňové ošetrenie Radiesse® je ideál­nym riešením pre pacientky, ktoré sa nestotožňujú so vzhľadom chrbta svojich rúk. Nežiaduce účinky sú minimálne, osobne som sa zatiaľ so žiadnymi nestretla. Po vpichnutí látky (hydroxyapatit vápenatý) do pokožky sa môžu v mieste aplikácie vyskytnúť modrinky, malý opuch či svrbenie. Tie však v priebehu pár dní zmiznú. A efekt stimulujúci tvorbu kolagénu bude pôsobiť približne dvanásť mesiacov. Z výsledku sa však budete tešiť viac než jeden rok.

 

Ak sa aj vy chcete poradiť s odborníčkou v korektívnej dermatológii MUDr. Ivetou Hasovou, neváhajte ani sekundu a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/ 57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

Patrí do vydania: 
December 2016