Omladnite o pár rokov!

Dôležitý nie je dátum narodenia, ale to, ako sa cítite... Na svoj skutočný biologický vek zabudnite – vaša pleť môže skutočne vyzerať o pár rokov mladšia, pevnejšia, plnšia, bez výrazných príznakov starnutia. Ako to dosiahnuť?

Nezabúdať na pravidelné čistenie a do každodennej starostlivosti zaradiť kozmetiku, ktorá využíva osvedčené anti-age látky, ktoré sa vo svojich účinkoch vzájomne dopĺňajú. Účinok vášho denného, nočného krému ideálne podporte pleťovým sérom.

 

Séra viac podporujú starnúcu pleť s úbytkom elastínu a stenčenou rohovou vrstvou – vhodné sú regeneračné, liftingové, omladzujúce, hydratačné séra… Ale začať používať sérum môžete už okolo 35. roku, keď sa na pleti už trvale začínajú objavovať vplyvy doterajšieho životného štýlu (nadmerné slnenie, nedostatok športu, spánku, ale i fajčenie, zlá strava, stres…), a to formou predčasne vzniknutých vrások, drsnejšej pleti s rozšírenými pórmi a pod. Vtedy je už vhodné spomaliť tieto nežiaduce prejavy čo najúčinnejšou starostlivosťou – ideálne kombináciou séra a krému.

 

Pleťové sérum je veľmi koncentrovaný ošetrujúci prípravok, množstvo ošetrujúcich látok je až sedemkrát vyššie ako v pleťovom kréme. Napriek tomu je jeho zloženie veľmi ľahké a rýchlo sa vstrebáva. Nepoužívajte ho však ako náhradu pleťového krému – využite jeho „silu“ a aplikujte ho tak, ako odporúčajú odborníci:

 

Krok 1: Najprv pleť vyčistite a okamžite sérum naneste na pleť. Pleť je totiž po vyčistení zvlášť prístupná aktívnym látkam a sérum oveľa lepšie využije.

Krok 2: Sérum nechajte vstrebať a asi po minúte aplikujte denný alebo nočný krém ako obvykle.

 

Vyskúšajte novinku

NIVEA Vypĺňajúce perlové sérum Cellular Anti-age Inovatívne a veľmi účinné perlové zloženie obsahuje najvyššiu koncentráciu kyseliny hyalurónovej z celého radu pleťovej kozmetiky NIVEA, kolagénový booster a kreatín, ktoré aktívne podporujú regeneračné procesy pleti, dodávajú pleti energiu, zvyšujú vlastnú tvorbu kolagénu a aktívne pôsobia proti príznakom starnutia. 30 ml, 16 €

 

Receptúra využíva špeciálnu technológiu, ktorá dovoľuje použiť vysokú koncentráciu anti-age zložiek, lebo ich uzatvára do ochranných perál. Tie sa najskôr pri stlačení dávkovača premiešajú s hydrogélom, ktorý ich obklopuje, a tak bezprostredne pred aplikáciou vznikne čerstvo aktivované sérum.

 

Jemná a hodvábna textúra má omladzujúce účinky:

- zväčšuje objem pleti

- zlepšuje kontúry tváre

- pomáha vypínať pleť

- redukuje vrásky a jemné linky

Patrí do vydania