Najlepšie vianočné darčeky pre ženy, mužov a deti

Aj keď nám do Vianoc ostávajú dva mesiace, mnohé už teraz premýšľate, čo kúpite svojej drahej polovičke a ratolestiam. Ak nemáte ani len tušenie, aký darček vybrať pre svojich milovaných, skúsime vám nejaké odporučiť. Nebojte sa, nebude to žiadne spodné prádlo a ponožky, ktoré sú síce užitočné, ale neoslnia.

Futbalové zápasy pre mužov

Trošku netradičný, ale zase pre niektorých mužov dokonalý darček. Povedzme si, ktorý muž by nechcel vidieť zápasy AC Milano, Realu Madrid alebo FC Barcelony? Ak má váš muž rád niektorý z týchto tímov, skúste mu prostredníctvom futbaltour.sk zarezervovať zápas jeho snov. Možno sa vám bude zdať, že cena bude privysoká, pritom vôbec nie je. Futbal európskeho charakteru a s tým spojené prechádzky v danom meste určite budú stáť za to.

 

Letné dovolenky pri mori – ideálne darčeky pre ženy

Určite túžite po tom, aby ste sa zahriali niekde na slnkom zaliatej pláži. Dlhé zimné večer majú síce svoje čaro, ale leto je predsa len lepšie. Ak túžite ísť k moru, prečo si už vopred neobjednať dovolenku pri mori? Skúste teplé lokality s krásnym morom - napríklad dovolenku na Sardínii. Hovorí sa, že každá druhá žena chce dovolenku pri mori pod vianočný stromček. Patríte k ním aj vy?

 

Vianočné darčeky pre deti

Najhoršie je vyberať darčeky pre deti. Skúste odpozorovať po čom deti túžia, poprípade sa ich spýtajte. Samozrejme, ak máte menšie ratolesti, budú vám ukazovať, že chcú všetko. Ak má váš syn rád nákladné autá, kúpte mu aspoň jedno. Ak máte deti, ktoré rady skladajú puzzle, kúpte im netradičné, ale zato zaujímavé svietiace puzzle.

 

Skúste im hlavne nekupovať zbytočnosti a hračky, ktoré ohrozujú ich zdravie. Bohužiaľ aj takéto hračky nájdeme v hračkárstvach. Treba byť preto opatrní.

Patrí do vydania