Ako sa o seba starať v nepriaznivom jesennom počasí? Tu nájdete skvelé tipy

Dni, kedy už po 16:00 hodine bude tma ako v rohu, sa nezadržateľne blížia. Nájsť aktivitu, ktorej by ste sa dokázali venovať s plným nasadením bez toho, aby ste sa ani len trochu necítili unavene, bude čoraz horšie. Ak sa cítite zničene, skúste načerpať energiu v nasledujúcich riadkoch, kde si povieme o tom, ako sa máte o seba starať práve v tomto nie príliš obľúbenom ročnom období.

Nezabúdajte na hydratáciu pokožky

Medzi základne úkony, ktoré nesmiete vynechávať, je hydratácia pokožky. Je jedno, či cítite, že je vaša pokožka suchá alebo sa vám zdá hydratovaná, nezabúdajte na pravidelné natieranie rizikových partií ako sú chodidlá, ruky a tvár. Ak obľubujete prírodnú kozmetiku, odporúčame vám odskúšanú prírodnú kozmetiku Ryor, ktorá vznikla pred 25 rokmi a stále sa teší veľkej obľube.

 

Každé ráno vám odporúčame hydratovať tvár kvalitným krémom, ktorý nepodráždi vašu pokožku. Dávajte si pozor na to, aby vám pokožka po aplikovaní krému nesčervenala.

 

Začnite sa viac obliekať

Ak nechcete pár dní stráviť v posteli, bude potrebné vytiahnuť zimné a jesenné oblečenie a letné posunúť do úzadia. Teploty už rapídne klesajú a podceniť počasie si určite nemôžete dovoliť. Preto si dajte záležať na výbere outfitu. Odporúčame vám vyberať si oblečenie ešte večer predtým, ako pôjdete do práce. Nachystajte si spodné prádlo, vyžehlite si krčivé oblečenie a najmä ušetrite si nervy spojené s výberom oblečenia.

 

Aby boli aj nohy v teple

Ak nechcete prechladnúť, radšej si začnite obliekať hrubšie ponožky. Základom toho, aby ste v zdraví prežili sychravé jesenné obdobie bude teplo v oblasti krížov a nôh. Voľte si teplejšie topánky (odporúčame prechodné topánky Rieker, ktoré si vystlané kvalitnou kožušinou).

 

Chráňte si krk

Šatky sú nielen skvelý doplnok k outfitu, ale slúžia aj ako ochrana pred nepriaznivým počasím. Ak si zabudnete v tomto sychravom období šatku alebo šál, zapríčinite si chtiac – nechtiac bolesti krčnej chrbtice.

Patrí do vydania: 
Október 2016