Návod, ako oživiť vzťah

Máte pocit, že váš vzťah začína byť stereotypný? Bojíte sa, že problémy, ktoré máte, môžu viesť ku koncu vzťahu? Skúste sa držať nasledujúcich rád, ktoré vám pomôžu oživiť váš vzťah.

 

Rozprávajte sa

Ak sa vo vzťahu nerozprávate, nemôžete očakávať, že váš vzťah vydrží. A už vôbec nie vtedy, keď budete pred svojou polovičkou zatajovať svoje pocity, dojmy a sny. Skúste sa preto čo najviac rozprávať a uvidíte, že z vášho vzťahu zmizne stereotyp.

 

Neseďte doma a cestujte

Máte voľný víkend alebo aspoň jeden deň v týždni? Podniknite niečo vo dvojici. Prečo by ste mali doma sedieť pri televízore v najnovšej sexi bielizni, keď sa môžete prevetrať a objavovať niečo nové? Hrady, zámky, kúpele, hory, národné parky, zoo a rôzne iné aktivity. Slovensko je naozaj krásne. Nemusíte ani ďaleko chodiť, aby ste si spravili pekný výlet.

 

Oblečte sa pohodlne, nasaďte si náramky na zapínanie, hodinky, vezmite peňaženku, foťák a vyrazte na spoločný výlet.

 

Skúste niečo netradičné

Výlet, na ktorý budete s láskou spomínať je samozrejme niečo netradičné. Ale čo tak navštíviť sexshop na internete? Vyberiete si tam zaujímavú erotickú pomôcku alebo rovno erotický darček, ktorý darujete partnerovi na narodeniny alebo meniny. Ak chcete oživiť svoj vzťah, budete musieť zmeniť niečo v doterajšom sexuálnom živote. A práve hračky zo sexshopu budú to pravé orechové.

 

Prejavujte si nežnosti ako na začiatku

Spomínate si ešte na vaše začiatky? Že áno? Spomínajte spolu a snažte sa o to, aby všetky nežnosti, ktoré ste si prejavovali aj na začiatku, nikdy nezmizli. Vďaka tomu váš vzťah nikdy neupadne do stereotypu.

 

Nevenujte sa požieračom času

Napríklad sociálnym sieťam, kde každý dáva fotky jedla, z miesta, kde sa nachádza a rôzne hlúposti. Nepotrebujete vedieť o každom všetko. Radšej svoj čas venujte partnerovi. Osobný kontakt je lepší ako ten virtuálny.

Patrí do vydania: 
September 2016