Wellness hotel BOROVICA****

Predstavte si, ako sa kúpete v priezračnej vode, v tichu a pokoji, obklopení upokojujúcou zeleňou, majestátnymi vysokými stromami, cez ktoré presvitajú slnečné lúče... Rozprávka? Nie! Hotel Borovica na Štrbskom Plese vám túto fantáziu premení na skutočnosť.

 

Borovica bola do dnešnej impozantnej podoby zrekonštruovaná len pred pár mesiacmi, a treba uznať, že veľmi decentne a harmonicky zapadla do prostredia a panorámy Vysokých Tatier. Na každom kroku a v každom prepracovanom detaile cítite, že ste na horách, v prírode, no zároveň si môžete užívať komfort, aký ešte donedávna naše veľhory nedokázali poskytovať. Hotel Borovica jednoducho dáva svojmu hosťovi niečo viac, ako len ubytovanie v peknom prostredí. Ak sa rozhodnete, môžete si tu užiť skutočný relax pre telo aj dušu, nechať rozmaznávať svoje zmysly, a všetky starosti a problémy nechať ďaleko-ďaleko od tohto čarovného miesta.

 

Projektantom sa podarilo zasadiť trojpodlažnú budovu wellness hotela Borovica do prostredia prekrásnej tatranskej prírody tak citlivo, akoby tam patrila odjakživa. Rovnako aj v interiéri hotela dominujú prírodné materiály: kameň vo forme bridlice, mramor, drevo a mozaika. Hotel ponúka ubytovanie v päťdesiatich luxusne zariadených izbách, z toho až v jedenástich apartmánoch. Ale pozor, každý apartmán je iný, inak architektonicky i dizajnovo riešený, rovnako ako každé poschodie je ladené v inej farbe: zelenej, bordovej či hnedo-zlatej... A pokiaľ si vyberiete izbu s kozubom, môžete sa po večeroch tešiť z praskajúceho ohníka priamo vo vašom súkromnom apartmáne. Originálne interiérové prvky, luxusné kúpeľne s elegantnou kachličkovou výzdobou, zaujímavé doplnky, vkusný nábytok, kožené kresielka a sedačky, a to všetko v mäkkých zemitých tónoch odvodených od hnedej farby umocňuje dojem z príjemného a nevtieravého zážitku pohody, ktorý v hoteli vládne na každom kroku.

 

Nie náhodou si Borovica dala pod názov prívlastok wellness hotel. Wellness centrum je totiž skutočnou pýchou tohto hotela. Od prvého momentu sa tu rozpúšťajú všetky stresy, cítite, ako pookrievate, uvoľňujete sa. Vo vodnom, saunovom, alebo fitness svete nájdu niečo pre seba aj tí najnáročnejší, od masáží s bambuckým maslom cez horúce či rašelinové zábaly, suchú, parnú, bylinkovú a infra saunu až po nádherný bazén s presklenou celou jednou stenou, ktorá vám dáva pocit, že plávate niekde uprostred lesa. Svoj relaxačný program si tu môže ušiť každý pre seba. V ponuke sú pobyty pre zaľúbencov, pre rodiny, wellness balíček šitý pre dámsku jazdu, či uponáhľaných manažérov.

 

Ďalším bonusom je strešná terasa s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry, privátnou jacuzzi, či možnosťou súkromnej večere vo dvojici. Hotel Borovica sa hrdo pýši aj reštauráciou ladenou v pútavej zelenohnedej kombinácii, ktorá okrem elegantného interiéru ponúka skutočné zážitky na tanieri, moderný Lobby bar s vinotékou a impozantným výberom vín zo Slovenska ale aj z celého sveta. Všetky tieto neopakovateľné zážitky budú pre vás dostatočnou inšpiráciou, kvôli ktorej sa určite do Wellness Hotela Borovica oplatí prísť.

 

Wellness hotel Borovica**** vám prináša romantiku pod hviezdami

 

Máme pre vás najlepšiu voľbu:

• ulahodiť telu aj duši, vaším všetkým zmyslom,

• zažiť skvelý gurmánsky zážitok, ktorý vám rozohrá aj najtajnejšie chuťové poháriky,

• pozorovať hviezdy z vírivky v súkromnom len pre „vás“ aranžovanom prostredí hotelovej terasy,

• skúsiť pokoj a účinok helioterapie, klimoterapie či špeciálne navrhnutej súkromnej masáže pre dvoch, ktoré vám budú poskytnuté v rámci „Romantiky pod hviezdami“.

 

Wellness Hotel Borovica****
059 85 Štrbské Pleso 3
telefón: +421 (0) 52 711 0500, fax: +421 (0) 524 492 442,
e-mail: reservation@hotelborovica.sk
www.hotelborovica.sk

 

Patrí do vydania