Aby ste aj vy mohli lepšie bývať

Potreba bývať, je rovnako dôležitá, ako potreba dýchať, jesť či piť. Niekto možno nesúhlasí, ale určite sa zhodneme, že prakticky každý z nás niekde býva a to po celý svoj život. Našťastie, máme možnosť vybrať si, a preto sa usilujeme, aby bývanie spĺňalo naše potreby i požiadavky, a zároveň, aby zohľadnilo aj naše rozpočtové možnosti.

 

 

Výbornou voľbou sú úvery z Prvej stavebnej sporiteľne

 

TOP banková ponuka

Horúcou novinkou v ponuke PSS, a. s., sú úvery s nízkou úrokovou sadzbou už od 1,59 % ročne s fixáciou na 5 nasledujúcich rokov. Tento typ fixácie garantuje stabilitu úrokových splátok na dlhé obdobie. Ak­ciová úroková sadzba je až o 1,3 % nižšia, ako sú štandardné úrokové sadzby úverov v PSS, a. s. Približuje k najvýhodnejším sadzbám hypotekárnych úverov na slovenskom bankovom trhu. A pri 5-ročnej fixácii patrí k úplne najnižším a teda najvýhodnejším vôbec.

 

Naozaj štedrý úver
Úver s úrokovou sadzbou už od 1,59 %

ročne je potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou. Prvá stavebná sporiteľňa vám prostredníctvom tohto úveru poskytne až 170-tisíc €. Manželom alebo životným partnerom dokonca dvojnásobok, teda až do 340-tisíc €. Finančné prostriedky až do výšky 90 % z úveru dostanete krátko po podpise úverovej zmluvy, aby ste mohli čo najskôr začať uskutočňovať svoje zámery s novým bývaním. Zvyšok vám PSS, a. s., uvoľní po zdokladovaní využitia finančných prostriedkov.

 

Niečo pre starších

V PSS, a. s., myslíme aj na starších klientov. Po novom, človek poberajúci starobný dôchodok už nemusí čakať, kým splní podmienky na získanie stavebného úveru. Dnes mu poskytneme úver na financovanie bývania aj okamžite, až do veku 68 rokov.

Patrí do vydania: 
Júl - August 2016