Katarína Koržová - brand manažérka pre luxusnú kozmetickú značku v ČR a na Slovensku

V našej rubrike plnej úspešných a zaujímavých žien vám dnes predstavujeme usmievavú brand manažérku, ktorej svet tvoria nádherné, voňavé a farebné beauty produkty z Paríža. K francúzskej značke sa nedostala náhodou, francúžštinu totiž študovala na univerzite. Móda a krása sú už 11 rokov jednou z jej lások, svoju inšpiráciu však hľadá po celom svete.

Šport

Vďaka otcovi, ktorý bol aktívny hokejista, som „pričuchla k športu“. 16 rokov som aktívne hrávala basketbal a teraz sa stalo mojím koníčkom behanie – behy na 10 km, polmaratóny. Behávam hlavne ráno. Zúčastnila som sa na pretekoch v Londýne, vo Viedni, v Štokholme, v apríli som bola behať polmaratón vo Florencii a v septembri sa chystám do Kodane. Je to super, pretože popri behaní navštevujem a spoznávam rôzne európske mestá. Určite by som chcela vyskúšať nejaké preteky aj v New Yorku.

 

Rodina

Moja rodina mi dáva zázemie a hlavne je mi oporou. Momentálne pracujem a žijem v Prahe, ale vždy sa veľmi rada vraciam do mojej rodnej Žiliny, kde sa pri mojich najbližších cítim fantasticky.

 

Taliansko

Zbožňujem cestovanie. Hlavne Taliansko, kde v zime chodíme na lyže, na jeseň na výletíky a v lete k moru. Najkrašie miesto pre mňa bolo Cinque Terre.

 

Móda

Medzi moje ďalšie záujmy patrí móda. Je to určite kvôli mojej mamine, pretože sa mi vždy páčil jej štýl. Sledujem módne trendy, inšpiruje ma hlavne street móda z Paríža a zo Škandinávie – Štockholm i Kodaň. Ich štýl mi je veľmi blízky. Moja obľúbená online webstránka je www.fshnrmx.cz, kde moje vlatné veci predávam aj nakupujem. Niektoré moje outfity zverejňujem na mojom instagramovom profile. V podstate sa iba tak „hrajkám“, pretože mám prácu, ktorá ma dosť zamestnáva. Ale inšpiruje ma aj moja práca. Aj vďaka nej mám blízko k móde.

 

Coco Chanel

Mojou ďalšou inšpiráciu je Gabrielle Chanel – tu ani nemusím písať prečo. Módna tvorkyňa a zakladateľka značky CHANEL, existujúcej dodnes. Vniesla do módy progresívne prvky, krásne parfumy. Jej štýl je nezabudnuteľný. Jej „Móda sa mení, štýl zostáva“ je pre mňa to najvýstižnejšie vyjadrenie.

 

Patrí do vydania