Čierna Hora láka extrémne lacnými dovolenkami

Krajina, ktorá nesie zaujímavý ľahko zapamätateľný názov, láka množstvo ešte nerozhodnutých Slovákov na strávenie pekných dní pri mori. Ísť na dovolenku do krajiny, ktorá nosí prívlastok „ekologická“ by nebolo na škodu, čo myslíte? Ak neplánujete blúdiť v hŕbe prospektov, skúste nazrieť na web cestovky Globtour. Cestovná kancelária, ktorá na slovenskom trhu pôsobí už odnepamäti, poskytne aj v roku 2016 viacero výhodných dovoleniek do Čiernej Hory. Termínov je ako maku. Je však zbytočné čakať, keď termíny dovoleniek sa začnú v tomto období rýchlejšie míňať.

Slováci sa začínajú teraz zobúdzať. Ak patríte k tým, ktorí sa dovolenkou ešte nezaoberali a chcú, skočte ku Globtour. Senzácia príde aj k vám akonáhle si všimnete nízke ceny dovoleniek. Čierna Hora je lákadlom. Prakticky krajina začínajúca s turizmom ponúka takmer nedotknutú prírodu ďaleko od domova. Ak potrebujete zregenerovať svoj organizmus, skúste to tak, že si vopred zarezervujete termín na dovolenku. More pôsobí blahodárne. Nemyslíte si, že nastal čas presvedčiť sa o tom? Odporúčame pozrieť sa aj do najluxusnejšieho strediska Sveti Stefan, do ktorého zavítali aj mnohé hollywoodske hviezdy. Uvidíte, že výber dovolenky v tejto krajine určite neoľutujete. Aj ten najnáročnejší klient si príde na svoje.

 

Vychutnávajte si nové hotelové strediská

Nič nie je lepšie ako držať svoj obľúbený drink a vychutnávať si slnečné lúče pred hotelom. Mnohé hotely disponujú predĺženými účkovými sedačkami z príjemného materiálu, na ktoré si môže sadnúť / ľahnúť každý klient. Vychutnávajte si modrú oblohu a pekné prostredie ďaleko od domova. Vyhnite sa každodennému stresu, keď máte príležitosť. Čierna Hora pre vás pripraví nezabudnuteľný niekoľkodňový zážitok, ktorý budete chcieť o rok opäť zopakovať.

 

Pozor na akné. Aj cez leto sa vie objaviť

Cez letné mesiace vás znenazdajky môže prekvapiť hnisavé akné. Extrémne vysoké teploty a make – up vám vôbec nepomôžu. Najúčinnejším liekom bude krém proti akné, ktorý vám aj počas dňa zabezpečí liečenie týchto hnisavých vyrážok. Vybrať krém proti akné nebude až také ťažké. Odporúčame vám zvoliť si krémy na akné, ktoré obsahujú slimačí sliz.

Patrí do vydania: 
Máj 2016