Vytvaruj sa do plaviek

Efekt „cottage cheese“ na stehnách či zadku nesvedčí žiadnej z nás! Cvičíme, detoxikujeme, zdravo jeme, dostatočne spíme, a nič? Stále je tam! Tá pomarančová kôra sa na nás prilepila. Pri tvarovaní postavy je rozhodujúci lymfatický systém. Ak nefunguje správne, nohy sú ťažké a pokožka hrudkovitá. Základom tvarovania postavy je lymfodrenáž. Špeciálna masáž obnoví a zlepší obeh lymfy. Ale čo s ostatnými nedokonalosťami? Vytvarujme si postavu rovno do plaviek! 

 

Štíhla ako ihla

Oblasť bruška je najťažšie zdolateľnou partiou. Ak sa tuk ukladá v abdominálnej oblasti a nechce odtiaľ preč, treba konať! Ošetrenie Vanquish ME je bezbolestným a klinicky testovaným riešením 21. storočia! Liposukcia bez skalpela dokáže vyrysovať oblasť pásu a zmenšiť jej objem až o 13 centimetrov. Ani oblasť bokov a stehien však v tvarovaní nezaostáva. Vanquish pracuje na princípe správnej frekvencie elektromagnetického poľa, ktorá tukové bunky prehrieva na ideál­nu teplotu cca 43 ºC. Stimuluje tak proces apoptózy, ktorý je pre ľudské telo prirodzený a užitočný. Počas neho bunky postupne odu­mierajú až zaniknú. Brušné vankúšiky sofistikovane miznú a vyrysovaný výsledok sa dostaví v priebehu 4 až 6 týždňov. A navyše, ošetrenie je príjemné ako hrejivý kúpeľ!

 

Efekt „cottage cheese“ na stehnách či zadku nesvedčí žiadnej z nás! Cvičíme, detoxikujeme, zdravo jeme, dostatočne spíme, a nič? Stále je tam! Tá pomarančová kôra sa na nás prilepila. Pri tvarovaní postavy je rozhodujúci lymfatický systém. Ak nefunguje správne, nohy sú ťažké a pokožka hrudkovitá. Základom tvarovania postavy je lymfodrenáž. Špeciálna masáž obnoví a zlepší obeh lymfy. Ale čo s ostatnými nedokonalosťami? Vytvarujme si postavu rovno do plaviek!

 

Pevný zadok ako Jennifer

Zadoček bez huspeniny, jamiek a nerovností? Všetky po ňom túžime! Estetická rázová vlna X-Wave je najnovšou terapeutickou metódou na korekciu celulitídy, odstránenie liposukčných nedostatkov a zjemnenie strií. Jedno ošetrenie, dve technológie, dokonalý výsledok! Extrémne silný, necielený pulz akustickej energie je prenesený do problémového tkaniva, kde pôsobí ako kmitajúca vlna. Elektrostimulácia vyprovokuje v podkožnom tukovom tkanive žiadúce regeneračné procesy, ktoré vypnú a vyhladia ovisnutú kožu, stimulujú krvný i lymfatický obeh, čím podporia vyplavenie škodlivých toxínov. Už žiadne opuchy a hrbolčeky! Hneď po prvom masážnom ošetrení spozorujete viditeľný efekt. A leto môže prísť!

 

STOP rôsolovitým stehnám!

Minisukňa, letné šaty či pestré šortky? Skvelá voľba, ale nie pre vás? Ak pred svetom poctivo skrývate stehná, ktoré stratili pevnosť, je najvyšší čas z cestovitých partií ukrojiť! Vyformujte si stehná podľa svojich predstáv prostredníctvom útočného tandemu – Vanquish a LPG. Endermológia, najefektívnejšia francúzska metóda, je jedinou technikou, ktorá uvoľňuje tuk usadený pod najvrchnejšou vrstvou pokožky. Tú neodstráni žiadna diéta, cvičenie ani liposukcia! Táto LPG® terapia v sebe spája pôsobenie dávkového vákua a valčekovej masáže. Jej vysoká klinická efektivita je ukrytá v štyroch procesoch, ktoré dajú rôsolovitým stehnám pevnú formu! Stimulácia cievneho systému, posilnenie bunkového metabolizmu, lymfodrenážna redukcia opuchov a aktivácia lipolýzy. Hotovo! A toto leto bude i pre vás „mini“!

 

Ramená a kolená ako fitneska

V medicínsko – kozmetickom centre Mediskin ponúkajú časom overenú, neinvazívnu metódu na redukciu tuku a spevnenie kože. Exilis je jediná kombinovaná technológia tvarovania postavy na báze rádiofrekvencie a ultrazvuku. Kým ultrazvukové vlny uvoľňujú a separujú tukové bunky, vysokofrekvenčná energia tukové tkanivo prehrieva, čím urýchľuje lipolýzu a zvyšuje metabolizmus. Exilis sa veľmi presne zameriava na hlbšie uložené vrstvy tuku a zároveň chráni jemné dermálne štruktúry na povrchu. Či už potrebujete zmenšiť alebo dominantne spevniť ramená či kolená, vašou voľbou je Exilis v 4 ošetreniach. Krátke, jednoduché a bezbolestné riešenie, ideálne počas obedňajšej pauzy. Zbohom cesto, raz a navždy!

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

 

S celulitídou bojujem už takmer dvadsať rokov. Vyskúšala som už kadečo, od zábalov, cez cvičenia a peelingy až po očistné diéty. Nič nezabralo!! Je lymfodrenáž to pravé ošetrenie pre mňa? Aké sú jej výhody a koľko opakovaní je potrebné podstúpiť?

Estera, 42

 

Milá Estera,

lymfodrenáž je špeciálnou formou masáže, ktorej úlohou je obnoviť a zlepšiť obeh lymfy v tele. Lymfatický systém nemá svoju „pumpu“, ako má krvný obeh srdce. Ak nefunguje správne, spomaľuje sa látkový metabolizmus. Tukové bunky zostávajú uviaznuté, zväčšujú sa a koža nadobúda vzhľad pomarančovej kôry. Prerušovaný tlak, ktorý dosiahneme prístrojovou lymfodrenážou na dolných končatinách, podporuje cirkuláciu a zlepšuje látkovú výmenu. Výsledkom je filtrácia, odplavenie škodlivín, čiže detoxikácia liečenej oblasti. Lymfodrenáž sa realizuje ako samostatný druh ošetrenia, ale častejšie v kombinácii s inými typmi zákrokov (napr. LPG® technika, Exilis, Vanquish, X-Wave a ďalšie). Synergické pôsobenie týchto ošetrení zlepšuje a zvyšuje ich výsledky. Lymfodrenáž odporúčame klientom podstúpiť dvakrát týždenne, optimálnych je desať ošetrení. Ak už roky bojujete s celulitídou, odporučila by som Vám odbornú konzultáciu, v rámci ktorej Vám pripravíme plán ošetrení na mieru. Tešíme sa na vašu návštevu!

Patrí do vydania: 
Máj 2016