Barbora Rakovská - o svadbe sníva každá žena

Sympatická moderátorka, autorka, spisovateľka, mama, priateľka, krásna žena a hviezda našej májovej titulky. Barboru Rakovskú by sme mohli charakterizovať všelijako. Jej talent a energia totiž, zdá sa, nemajú hranice, a preto sme sa aj my chceli dozvedieť, ako to mladá mamička a známa moderátorka všetko zvláda. O svojich úspechoch, snoch i plánoch nám porozprávala krátko po módnom fotení, v ktorom si na chvíľu zahrala úlohu nevesty.

 

Na titulke májového čísla Beauty&Woman sa objavujete v svadobných šatách. Snívali ste ako dievča o rozprávkovej svadbe? Plánujete niečo podobné s partnerom Tomim Popovičom?

O rozprávkovej svadbe si podľa mňa zasníva aspoň raz v živote asi každá žena. Samozrejme, aj mňa občas chytajú chvíľky, keď rozmýšľam nad šatami, zoznamom hostí, alebo aké by som zvolila svadobné menu. Ale skôr ma tieto sny budili v čase, keď ma Tomi požiadal o ruku. Bolo to pred narodením našej dcérky. Pre rôzne zdravotné komplikácie v tehotenstve sme to napokon odložili. Ale ako si zvykneme veľakrát povedať, svadba je síce krásna, ale dieťa nás spojilo naveky.

 

Máj je lásky čas. Kedy a ako si svojich blízkych najradšej užívate vy?

Najradšej si ich užívam v pokoji doma cez víkend, keď na seba máme najviac času, dáme si dobrý obed a vypijeme si kávičku. Taká tá rodinná idylka, ktorá nemusí byť iba v mojej obývačke s mojím mužom a dcérou, ale aj s mojimi sestrami a rodičmi.

 

Čo malo vo vašom živote vždy väčšiu váhu? Láska či rozum?

Hm, asi láska. Rozum človek aj tak asi získava až neskôr. Neviem, mám pocit, že ľudia, ktorí si aj myslia, že skôr je pre nich dôležitý rozum, sa nájdu v situácii, keď ich láska načisto odrovná. Preto nemám rada ľudí, ktorí sebaisto tvrdia, že oni lásku k životu nepotrebujú. Neverím, že jej neprepadnú keď ju stretnú.

 

Ste veľká romantička? Čo najromantickejšie ste v živote zažili?

Romantických chvíľ som zažila, našťastie, veľa – prechádzky, súkromný koncert, sviečky, všetko poznám a som rada, že som si to užila naplno. Dnes už na tú romantiku až taký čas nie je, ale občas sa ešte, našťastie, nájde. Vážim si také chvíle...

 

Viac sa dočítate v májovom vydaní Beauty&Woman.

 

Patrí do vydania