Jarné omladenie s kozmetikou Sothys Paris

Dajte zbohom vráskam!

Sothys Paris uvádza BX wrinkle corrector, vypĺňač vrások, korektor mimických vrások s vyhladzujúcim efektom. Obsahuje komplex dermorelaxačných peptidov a ultrahydratačný

komplex. Po aplikácii prípravku sú mimické vrásky menej viditeľné, pleť je hladšia a pokožka vyzerá mladšie. Vzhľad tváre pôsobí zrelaxovane, pleť je vyhladená a omladená.

Použitím presného aplikátora naneste produkt ráno a večer na čistú pleť priamo na postihnuté oblasti – vrásky na čele, vrásky v kútiku oka, vrásky hnevu, nosovo-perové ryhy – a ľahkými poštipmi vtierajte produkt do pokožky. Potom naneste na pleť sérum a krém. Táto najnovšia generácia kozmetického prípravku sa používa ako alternatíva alebo ako posilnenie dermoestetickej botulíno-toxínovej injekcie.

 

Zázračné Ampulky plné energie

Tento rok oslavuje Sothys Paris 70 rokov a prináša štyri druhy ampuliek na domáce používanie. Ružová okysličujúca ampulka na dosiahnutie ošetrenej, sviežej a zdravej pleti je vhodná na ošetrenie mastnej pleti. Žltá rozžiarujúca ampulka na rozžiarenie a zjednotenie tónu pleti je určená na pleť s pigmentovými škvrnami. Modrá hydratačná ampulka obsahuje kyselinu hyalurónovú a dodá pleti potrebnú dávku hydratácie. Sivá ampulka účinne pôsobí proti prejavom starnutia. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a arganový olej. Jedna ampulka stačí na dve použitia. Nanáša sa ráno a večer na čistú pleť. Ampulky vám nahradia sérum, ktoré tak často zabúdate používať, a dopĺňajú základný rad starostlivosti o pleť. Sothys Paris chce týmto spôsobom povedať ženám, aké je dôležité sérum používať, a upriamiť pozornosť na ženy, ktoré sérum doteraz nepoužívali, naštartovať tento významný krok v ošetrení pleti zázračnými farebnými a veľmi praktickými ampulkami. Tieto malé zázraky sú vyrobené z plastu, a preto ich používanie je jednoduché a zábavné.

 

Perfect shape youth serum

Omladzujúce sérum v starostlivosti o pleť, ktoré je vhodné už od 25 roku veku. Toto sérum vytvorí na pleti účinnú ochrannú sieť, ktorá okamžite vyformuje, zdvihne a chráni kontúry tváre, pričom vyhladzuje hlboké vrásky na krku a dekolte. Je inšpirované dvoma špeciálnymi dermoestetickými technikami a je obohatené o vyhladzujúce a liftingové účinné látky. Obsahuje morské oligosacharidy, extrakt z kvetov pomaranča a brečtanu. Sérum je inšpirované niťovým liftingom.

Po aplikácii sú obnovené „V“ kontúry tváre. Tvár je viditeľne vytvarovaná, kontúry sú obnovené, krk a dekolt je vyhladený. Sérum zamedzuje ukladaniu tuku pod bradou a po dvoch mesiacoch používania vyhladzuje hlboké vrásky na krku. Perfect shape youth serum je vhodné aj pre pánov v boji proti dvojitej brade. Profesionálne omladzujúce ošetrenie Perfect shape je dostupné v salónoch Sothys Paris.

Patrí do vydania: 
Apríl 2016