NIVEA SÚŤAŽ - iba čistá pleť môže byť dokonalá

Krém NIVEA v modrobielej krabičke je fenomén, na ktorý spotrebitelia nedajú dopustiť. Ošetruje a chráni, je vhodný pre celú rodinu – dokonale rozmaznáva ako pokožku detí, tak všetkých dospelých. Jeho podmanivá vôňa vyvoláva spomienky na detstvo plné lásky a starostlivosti. Je skrátka nenahraditeľný a jedinečný.

 

A preto už veľa rokov patrí k najobľúbenejším krémom na svete, ročne sa ho predá viac ako 100 miliónov krabičiek. Dnes sa z neho stáva značka komplexnej starostlivosti o pokožku. A jeho príbeh pokračuje...

 

ČISTENIE PLETI BEZ KOMPROMISOV

Pleť je dennodenne vystavovaná nielen negatívnym vonkajším vplyvom, ale musí sa vysporiadať i so záťažou spôsobenou neustálymi dotykmi. Či už mimovoľne pri strese, gestách a pod., tak pri nanášaní krému, starostlivosti i líčení. Dennodenne tak svoju pleť zaťažujeme až 250 dotykmi. Večer potom väčšina žien uľavuje svojej pleti od nánosu líčidiel a nečistôt čistením. Čo ale rozhodne nechcú je, aby pleť bola po očistnom rituále napätá a podráždená. Skúste to preto odo dnes inak: využite všetko, čo robí vašej pleti dobre, a používajte čistiacu kozmetiku s ošetrujúcim účinkom z nového radu NIVEA Creme Care. Jeho kúzlo úzko súvisí s účinkami klasického krému v modrobielej krabičke, a tak pleti poskytuje rovnaký komplex ochrannej starostlivosti a vône. Laboratória NIVEA vyvíjali nové zloženie s cieľom rozšíriť rad o výrobky, ktoré budú pleť dôkladne čistiť a zároveň sa o ňu jemne starať. „Každodenné čistenie pleti by malo byť čo najšetrnejšie, nemalo by pleť nijako dráždiť, inak dochádza k narúšaniu jej povrchovej ochrannej vrstvy a to sa následne prejaví dehydratáciou, presušovaním či naopak nadmerným mastením pleti. Pleť býva stiahnutá aj začervenaná, zhoršuje sa jej pružnosť a rýchlo sa tvoria vrásky. Spôsob čistenia pleti je preto rovnako dôležitý ako jeho frekvencia. A práve nové zloženie spája účinné čistiace vlastnosti a tú najlepšiu starostlivosť značky NIVEA, "hovorí dr. Svenja Möllgaard z oddelenia výskumu a vývoja značky NIVEA a dodáva: "môžete tak ľahko a dôkladne pleť vyčistiť od všetkých nečistôt a zároveň vďaka ošetrujúcim zložkám, ako je Eucerit a panthenol, chrániť jej hydratačnú rovnováhu. A to bez zbytočného drhnutia a namáhania pleti. Ošetrujúce zloženie zanecháva pleť tváre čistú, sviežu a hebkú na dotyk. Čistiacu kozmetiku odporúčame používať dvakrát denne - ráno a večer. "


Originálne zloženie čistiacich výrobkov NIVEA Creme Care navyše poskytuje aj ďalšie výhody - čistenie je aj vďaka obsiahnutým olejom veľmi jemné a šetrné. Prípravky odstraňujú aj vodeodolný mejkap a riasenku a sú oftalmologicky testované. Dokonale rozpúšťajú mastnotu, čistia póry a uvoľňujú nečistoty, ktoré na pokožke zostali.

Ošetrujúce čistiace mlieko NIVEA Creme Care

Mlieko je určené na čistenie pomocou odličovacích tampónov, alebo môžete mlieko po tvári rozotrieť prstami a pomocou kozmetických tampónov potom z pleti odstrániť. 200 ml, 5,15 €

Ošetrujúci čistiaci krém NIVEA Creme Care

Krém aplikujte na vlhkú tvár. Aplikáciu môžete spojiť s jemnou masážou, jemné krúživé pohyby uľahčia nanesenie prípravku po celej ploche tváre. Na oplachovanie postačí voda, 150 ml, 5,15 €

Ošetrujúce čistiace obrúsky NIVEA Creme Care

Extra jemná tkanina umožní pleť ľahko, rýchlo a pritom dôkladne vyčistiť. Chráni pleť pred vysúšaním, odstraňujú i vodeodolný mejkap. Sú ideálne na cestovanie. 25 ks, 4,79 €

Užite si jemnosť najošetrujúcejšieho antiperspirantu NIVEA

Pokožka podpazušia je veľmi citlivá a pri našej každodennej hygiene je rôznymi spôsobmi zaťažovaná, najmä pri odstraňovaní chĺpkov a nanášaní antiperspirantov. Okrem toho je často zakrytá tesným oblečením, ktoré spôsobuje trenie a zadržiavanie vlhkosti. Preto si starostlivosť o pokožku podpazušia určite zaslúži zvláštnu pozornosť. Mimoriadne ošetrujúce zloženie ponúkajú nové antiperspiranty NIVEA Protect & Care, ktoré sú bez alkoholu a obsahujú unikátne ošetrujúce ingrediencie originálneho krému NIVEA. Práve preto sú k pokožke veľmi šetrné, nedráždia ju a sú dobre znášané i citlivou pokožkou podpazušia. Po aplikácii sa rýchlo vstrebávajú a zanechávajú pokožku na dotyk jemnú a príjemne suchú. Okrem toho poskytujú i dlhodobú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu.

 

Antiperspiranty NIVEA Protect & Care zabezpečia spoľahlivú 48-hodinovú ochranu proti poteniu s ošetrujúcimi ingredienciami originálneho krému NIVEA.

 

Súťažná otázka:

Čo majú spoločné nové ošetrujúce čistiace produkty NIVEA Creme Care a antiperspiranty NIVEA Protect & Care?

 

1. Nezameniteľnú vôňu NIVEA krému.
2. Sú šetrné k pokožke.
3. Ošetrujú pleť a antiperspiraty dlhodobo chránia telo proti poteniu a telesnému zápachu.

 

Správnu odpoveď pošlite do 12. 5. 2016 na adresu redakcia@beautywoman.sk. V predmete mailu napíšte Súťaž NIVEA. Troch výhercov odmeníme balíčkom čistiacej starostlivosti NIVEA Creme Care a antiperspirantom NIVEA Protect&Care.

 

Zdroj a foto: NIVEA
Pripravila: Daniela Drábová

Patrí do vydania