Pomôžeme vám bývať lepšie, bývať vo svojom

Máte vážny vzťah? Chcete si založiť rodinu, plánujete sobáš, spoločnú budúcnosť, príchod potomka na svet? S týmito životnými zámermi určite úzko súvisí aj úvaha o svojom prvom vlastnom bývaní alebo o zásadnej prerábke toho súčasného.

Z potreby po novom alebo lepšom bývaní vyplýva snaha o čo najvýhodnejšie zabezpečenie si financií na jednu z najväčších investícií v živote človeka. Ponúk na trhu je viacero. Dôležité je však dobre si vybrať. Určite výbornou voľbou je silný a spoľahlivý partner, akým je bezpochyby Prvá stavebná sporiteľňa. 

 

Bez založenia nehnuteľnosti

Je preukázané, že klienti, ktorí sa podieľajú na financovaní svojho bývania vlastnými peniazmi, pristupujú k splácaniu úveru zodpovednejšie. Aj preto PSS, a. s., poskytuje úvery po novom až do 50-tisíc € bez založenia nehnuteľnosti tým klientom, ktorí si už na svojom účte stavebného sporenia čosi nasporili. Stačí len, aby preukázali príjem, ktorý im umožní splácanie úverových splátok. Vieme však, že niekedy treba riešiť zabezpečenie nového alebo obnovu súčasného bývania okamžite. Preto banka poskytne úverové prostriedky do 45-tisíc € aj tomu klientovi, ktorý dosiaľ nesporil, ale zato zodpovedne spláca alebo už splatil úver v PSS, a. s., či v ktorejkoľvek inej banke. Opäť stačí len zdokladovať výšku svojich príjmov.

 

Toto si môžete dovoliť

S úverom od PSS, a. s., bez založenia nehnuteľnosti si dokážete naozaj zásadným spôsobom zmeniť svoje súčasné bývanie, prispôsobiť ho momentálnym potrebám či obnoviť podľa aktuálnych dizajnérskych trendov. Môžete si zaň dokonca kúpiť aj menší byt alebo rodinný dom. Samozrejme, v závislosti od lokality, veľkosti a veku stavby. A prípadne ním dofinancovať hypotekárny úver. Takýto vysoký úver bez zábezpeky vám neposkytne hocikto. Pokojne si porovnajte ponuku PSS, a. s., s ponukami iných bánk. 

 

S týmto úverom ušetríte

Vďaka úveru bez založenia nehnuteľnosti od Prvej stavebnej sporiteľne ušetríte hneď niekoľko ráz. Najprv na jeho mesačných splátkach, ktoré sú nižšie ako u porovnateľných spotrebiteľských úverov. Potom na poplatkoch za administratívu. Keďže tento úver netreba zakladať nehnuteľnosťou, nemusíte platiť za znalecký posudok, za vklad do katastra nehnuteľností ani za dodatočné poisťovanie nehnuteľnosti. A napokon, odbúraním administratívy ušetríte množstvo svojho času, ktorého hodnota je pre mnohých nevyčísliteľná.

 

Mysleli sme na všetko

V prípade, že potrebujete viac prostriedkov, ako spomenutých 50-tisíc €, napríklad na kúpu väčšieho bytu alebo výstavbu nového rodinného domu, PSS, a. s., vám poskytne medziúver, ktorý je potrebné zabezpečiť nehnuteľnosťou. Dodajme len, že po splnení vopred určených podmienok majú stavební sporitelia zákonný nárok na stavebný úver s nízkym úrokom, ktorý sa nezmení počas celého obdobia splácania.

 

Aj na zariadenie domácnosti

Ak už máte strechu nad hlavou, ale stále vám chýba nábytok, televízor či svietidlá, siahnite po úvere na zariadenie domácnosti. PSS, a. s., vám ho poskytne s výhodným úrokom, dokonca aj bez bločkov a faktúr.

 
Koľko vám požičiame bez založenia nehnuteľnosti

Ø do 50-tisíc € – pre sporiaceho klienta

Ø do 45-tisíc € – pre klienta, ktorý zodpovedne spláca alebo už splatil iný úver

Ø do 15-tisíc € – aj pre úplne nového klienta

Ø do 7-tisíc € – úver na zariadenie domácnosti 

 

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Kontakty na nich nájdete na www.pss.sk, alebo nám zavolajte na 02/58 55 58 55.

Patrí do vydania: 
Marec 2016