Novinky, ktoré musíte mať

AVON - vo svojej novej komunikácii so sloganom Krásne pre seba zdôrazňuje Avon nielen ženskú krásu, ale poukazuje na silu ženskej vôle. Pri príležitosti 130. výročia predstavuje niekoľko jarných noviniek, ktoré musíte mať. 

 

NIVEA číta deťom rozprávky. Po úspešnom uvedení NIVEA krému v limitovanej edícii „Rozprávky” v roku 2015 NIVEA pokračuje v dobrodružstvách malého chlapca Šimona, králika, víly a dievčatka Tinky a prináša nové verzie rozprávok. Tisíce detí a rodičov si zamilovali postavy čarovných príbehov a rozprávkové obaly NIVEA krémov, s ktorými sa spája aj rituál „krémového božteka na noštek“ pred spaním. 

 

NIVEA krém intenzívne ošetruje a chráni každý typ pleti. Je vhodný pre deti i dospelých. Obsahuje blahodarný Eucerit, ktorý zabezpečí, aby zostala pokožka svieža a vláčna. 150 ml, 3,00 €, 250 ml, 4,59 €.NIVEA číta deťom rozprávkyPo úspešnom uvedení NIVEA krému v limitovanej edícii „Rozprávky” v roku 2015 NIVEA pokračuje v dobrodružstvách malého chlapca Šimona, králika, víly a dievčatka Tinky a prináša nové verzie rozprávok. Tisíce detí a rodičov si zamilovali postavy čarovných príbehov a rozprávkové obaly NIVEA krémov, s ktorými sa spája aj rituál „krémového božteka na noštek“ pred spaním. NIVEA krém intenzívne ošetruje a chráni každý typ pleti. Je vhodný pre deti i dospelých. Obsahuje blahodarný Eucerit, ktorý zabezpečí, aby zostala pokožka svieža a vláčna. 150 ml, 3,00 €, 250 ml, 4,59 €.

 

Patrí do vydania