Galavečer OTO v znamení krásnych žien a diamantov!

Sobotňajšie odovzdávanie cien OTO sa aj tento rok nieslo v lesku diamantov. Známe krásky slovenského šoubiznisu opäť stavili na luxusné šperky z dielne ALO diamonds. Trblietavé kúsky dokonale zvýraznili ich outfity, vďaka čomu boli neprehliadnuteľné.

Hrdou nositeľkou šperkov ALO diamonds je herečka Monika Hilmerová, ktorú vzácne klenoty zdobili už po niekoľkýkrát. Rovnako boli jej voľbou pri tohtoročnom odovzdávaní cien OTO. Jej krásu podčiarkli výrazné čierne diamanty, ktoré vynikli v kombinácii s nádhernou bielou róbou. „Spoločnosť diamantových šperkov som si užívala, tentoraz som to poňala trocha netradične a zvolila som si vzácne čierne diamanty,“ povedala Monika.

 

Náhrdelníky ALO diamonds, 14-karatové zlato, čierne diamanty, cena 9.700 €
Náramok ALO diamonds, 14-karatové zlato, čierne a biele diamanty, cena 5.600 €
Prsteň ALO diamonds, 18-karatové zlato, čierne a biele diamanty, cena 4.400 €
Náušnice ALO diamonds, 18-karatové zlato, biele a čierne diamanty, cena 18.600 €

 

Skvostné klenoty si obľúbila aj moderátorka hlavného spravodajstva TV JOJ Lucia Barmošová, ktorá zažiarila vďaka jemným a elegantným kúskom v hodnote viac ako 66 tisíc euro. „Ktorá žena nemá rada šperky? Už od malička sa dievčatká rady parádia. Nechodievam na spoločenské akcie často, ale keď už idem, vravím si, nech to stojí za to. Aj preto som sa rozhodla svoje jednoduché šaty doplniť diamantmi,“ uviedla Lucia.

 

Náušnice ALO diamonds, 18-karatové zlato, biele diamanty, cena 14.700 €
Náramok ALO diamonds, 18-karatové zlato, biele diamanty, cena ct 18.000 €
Prsteň ALO diamonds, 18-karatové zlato, biele diamanty, centrálny diamant 2 ct, cena 34.100 €

 

Odovzdávanie cien OTO si nenechala ujsť ani známa fitneska Zora Czoborová. Extravagantnú a odvážnu červenú róbu výborne zladila so šperkami geometrických tvarov, ktoré sú osadené takmer 800 kusmi bielych diamantov. „Nádherné šperky patria ku slávnostnému vzhľadu každej ženy. Preto som v tento výnimočný večer siahla po luxusných klenotoch, ktoré sú skvelým doplnkom môjho outfitu. Je neuveriteľný pocit mať na sebe šperky zdobené takým množstvom diamantov,“ opísala svoje pocity Zora.

 

Náušnice ALO diamonds, 18-karatové zlato, 316 bielych diamantov, cena 22.000 €
Prsteň ALO diamonds, 18-karatové zlato, 470 bielych diamantov, cena 10.000 €

Patrí do vydania