Zima v domácnosti

Aj keď teploty vonku neklesajú príliš hlboko, vy vyberáte z police teplé ponožky a sveter, aby ste sa zahriali. Cítite chlad na celom tele? Chcete sa opäť zahriať? Skúste sa orientovať na tepelné čerpadlá a zatepľovanie domu a uvidíte, že vďaka týmto riešeniam budete môcť chodiť bez svetrov a teplých ponožiek.

 

Najvýkonnejšie tepelné čerpadlo

Chceli by ste získať až 80% energie zdarma a pritom šetriť životné prostredie? Môžete. Vďaka najvýkonnejšiemu tepelnému čerpadlu od Wolf si budete môcť dopriať teplo vo svojej domácnosti. Toto tepelné čerpadlo celú svoju tepelnú energiu dokáže pokryť bez prídavného zdroja, pričom na kúrenie bude využívať len nezávislé a hlavne obnoviteľné zdroje. Pri prevádzke tepelného čerpadla nevznikajú žiadne emisie CO2, vďaka čomu ušetríte životné prostredie.

 

Rozhodnite sa práve pre toto tepelné čerpadlo, ktoré nedovolí, aby vo vašej domácnosti bola zima.

 

Potrebné zatepľovanie domu

Ak ste ešte nikdy nerobili rekonštrukcie na svojej domácnosti, tak teraz nastal ten správny čas. Väčšina Slovákov býva v starých komunistických panelákoch, ktoré ešte neboli zateplené. Ak bývate v paneláku alebo na dome, vždy dbajte o to, aby únik tepla nebol veľký. Energie sú príliš drahé a nie každý si môže dovoliť kúriť a zároveň strácať teplo v domácnosti. Zabrániť úniku tepla môžete jedine tak, že sa rozhodnete kontaktovať PS Stavby, ktorí vám pomôžu s potrebným zatepľovaním domu. Dajte raz a navždy zbohom úniku tepla a vyzbrojte si svoje bývanie dobrým kabátom. Zatepľovanie domu je to najvýhodnejšie riešenie.

 

Oddych na sedacom vaku

Keď už budete mať po všetkom, skúste si po procese zatepľovania a výmeny starého kotla za tepelné čerpadlo kúpiť najnovšie sedacie vaky. Majú ich v ponuke na stránke takoydesign.sk. Ste zvedaví na tieto pohodlné zdraviu bezpečné sedacie vaky, v ktorých môžete sedieť aj niekoľko hodín bez toho, aby vás začala bolieť chrbtica?

Patrí do vydania