Klobúky na zjedenie nájdete iba v Auparku Bratislava

Už sa vám niekedy zbiehali slinky nad klobúkom? Navštívte Aupark Bratislava, ktorý pre vás pripravil výstavu klobúkov na zjedenie, podpísanú rukou izraelského umelca Maora Zabara. Extravagantné pokrývky hlavy, ktoré zaručene prebudia vaše chuťové poháriky, sú vystavené v priestoroch hlavného átria centra od 15. do 21. februára. Okrem extravagantných kúskov nájdete v centre aj zaujímavé modely obľúbených značiek.

Ryby, šálky na kávu i pečené kurča
Maor Zabar, ako priekopník umeleckej tvorby skĺbil módu, jedlo a noblesu a pripravil pre všetkých  nepriateľov módnych konvencií sviatočné menu. Podávajú sa lahôdky akou sú klobúky pripomínajúce nedeľné stolovanie či čajovú seansu. Pri pohľade na chutnú krásu sa vám budú doslova zbiehať slinky. Každý jeho kúsok je unikátnym umeleckým dielom, vyrobeným na mieru nielen vzhľadom, ale aj „chuťou“. Modely sú robené ručne, namodelované a umiestnené tak, aby jedlo na nich vyzeralo ako skutočné. Ako tvrdí samotný umelec, rád napodobňuje život, avšak s veľkou dávkou humoru a z vlastnej perspektívy.


 
A kto Maorove klobúky nosí? Existuje viac než dosť zákazníkov, ktorí jeho extravaganciu vítajú. Jeho klobúky sa objavujú na prestížnych podujatiach ako  The Royal Ascot v Anglicku, The Kentucky Derby v USA alebo The Melbourne Cup v Austrálii. Nechýbajú ani na červenom koberci a VIP večierkoch. Teraz ich môžete obdivovať aj v Auparku v Bratislave. „Ako obľúbené nákupné centrum a módna destinácia, prinášame našim návštevníkom opäť dizajnérsku lahôdku – ochutnávku výnimočného zahraničného umenia a módy. Nadväzujeme tak na líniu podujatí spojených so zvučnými návrhárskymi menami,“ informuje Katarína Forsthuber, marketingová manažérka Auparku v Bratislave.


 
Každá správna dáma má klobúk
Ak si netrúfate na toľkú extravaganciu, v nákupnom centre nájdete mnohé iné zaujímavé modely špičkových svetových značiek. Dôležité je vybrať správnu farbu a tvar vzhľadom k vašej tvári. Na výber sa ponúka hneď niekoľko štýlov. Staviť môžete na eleganciu a retro štýl, ktorý nájdete napríklad u značiek HM a MANGO, na nestarnúcu eleganciu baretu, napríklad značky Pietro Filipi alebo na kovbojský štýl, ktorý je na jar 2016 opäť v kurze. Preň si môžete zájsť k značke ZARA.


 

„Klobúky sú u nás ešte stále jedným z menej využívaných doplnkov, v porovnaní s kabelkami, šatkami či čelenkami.  Mnohé dámy sa klobúky boja nosiť. Majú strach, že im nepristanú alebo im pridajú nejaký ten rok navyše. Takáto obava je ale zbytočná. Častokrát  je práve klobúk tým kúskom, ktorý chýba k dokonalosti outfitu. Dodá modelu štýl a noblesu. Stačí iba nájsť ten správny,“ hovorí Alex Lindov, stylista Auparku v Bratislave.

 

Ak si sami neviete vybrať, poraďte sa s Alexom osobne. Objednať si konzultáciu s ním je možné bezplatne. Stačí sa stať členom Vernostného programu Auparku. Registračný formulár môžete vyplniť priamo na infopulte centra alebo elektronicky, na stránke centra www.aupark-bratislava.sk, v sekcii vernostná karta.

Patrí do vydania