Rozžiarte úsmev milovanej osoby ligotavým šperkom

Blíži sa Valentín a vy nemáte pre svoju polovičku ten pravý darček? Inšpirujte sa ligotavými kúskami z klenotníckej dielne ALO diamonds, ktoré v sebe snúbia štýl, nadčasovosť a špičkové spracovanie. Vyberať si môžete z pestrej palety skvostných šperkov, ktoré zdobia diamanty, zafíry a rubíny vsadené do bieleho zlata.

Pri výbere darčeka je najdôležitejšie riadiť sa srdcom! Taký dar bude už navždy symbolom sviatočného okamihu a chvíľ strávených v spoločnosti vašej milovanej. Prejavte jej svoje city prostredníctvom šperku s diamantom, pradávnym symbolom lásky a vernosti, ktorý v sebe snúbi jedinečnosť, večnú krásu aj trvalú hodnotu...

 

Jedinečné šperky ALO diamonds zakúpite v sieti exkluzívnych butikov, v ktorých panuje príjemná atmosféra - päť ich je v Čechách, tri na Slovensku, po jednom tiež v americkom Miami a Houstone, či ďalekom Hongkongu. Pri výbere z ponuky až troch tisíc trblietavých kúskov vám pomôže odborný personál. Samozrejmosťou je špičkový servis, celoživotná záruka proti vypadnutiu kameňa či certifikát overujúci pravosť a pôvod kameňa nezávislým súdnym znalcom.

 

Viac informácií nájdete na www.alo.sk.

Patrí do vydania