Príbeh značky The Different Company

História  značky sa začala písať v roku 2000. Práve v tomto období zakladatelia značky Jean Claude Ellena a Thierry de Baschmakoff, začali neuveriteľný projekt, ktorý dnes predstavuje súčasnú Haute Parfumériu.

 

Keď vône hovoria svoj príbeh

“Príprava parfumu sa podobá písaniu knihy. Každá vôňa má svoj príbeh”, hovorí Céline Ellena, dcéra zakladateľa značky The Different Company.

Značka

História  značky sa začala písať v roku 2000. Práve v tomto období zakladatelia značky Jean Claude Ellena a Thierry de Baschmakoff, začali neuveriteľný projekt, ktorý dnes predstavuje súčasnú Haute Parfumériu.

 

Dnes je značka The Different Company priekopníkom luxusného francúzskeho parfumárskeho domu, ktorý oslavuje potešenie zmyslov a výnimočnú krásu vôní prostredníctvom výnimočných parfumov, navrhnutých v unikátnych flakónoch. Ide o tzv. “niche” vône, kde ich tvorcovia majú úplnú slobodu pri tvorbe a každá vôňa stelesňuje výnimočný príbeh.

 

Kreatívny tím najlepších parfumárov sveta (Jean-Claude a Celine Ellena, Bertrand Duchaufour, Emilie Coppermann, Christine Nagel) a medzinárodne uznávaný umelecký riaditeľ (Thierry de Baschmakoff) nasleduje len jedno pravidlo: vytvoriť a ponúknuť skutočne výnimočné luxusné vône.

 

Pod umeleckým dohľadom Luca Gabriela, ktorý je výkonným riaditeľom a prezidentom značky, The Different Company používa najlepší materiál predovšetkým z prírodných surovín pre vytvorenie jedinečného súladu vôní. To všetko s pocitom skutočnej slobody, ktorej výsledkom sú príjemné a elegantné vône, pre mužov aj ženy.

 

O vôňach

Prvé 4 vône vytvorené Jean Claude Ellenom boli revolúciou vo svete vôní. Prvý Osmanthus, uznávaná Rose Poivrée, mimoriadna Bois d'Iris a jemný, koncentrovaný Bergamote. Tieto vône, ktoré boli k dispozícii od 10 ml až do 250 ml, precestovali celý svet a stali sa základom klasickej kolekcie - Classique.

 

V roku 2003 bol uvedený aj 90 ml flakón ako doplnenie tejto línie. Stal sa ikonickým flakónom tejto značky, pričom dnes je najpopulárnejšia 50 ml verzia.

 

Céline Ellena, skutočná nasledovníčka svojho otca Jeana-Claude, obohatila kolekciu Classique s 9 novými nádhernými kreáciami.

 

V roku 2012, Bertrand Duchaufour zostavil kolekciu Excessive - Oud For Love, Oud Shamash a Aurore Nomade, ktorá je kombináciou zmyselnosti, hĺbky a komplexnosti.

 

V rovnakom čase Émilie Coppermann vytvorila úžasnú kolekciu “cologne” vôni -  L'Esprit Cologne Collection. Táto ohromujúca kolekcia otriasla svetom klasických “cologne” vôní.

 

Od roku 2014, značka The Different Company navrhuje 24 rôznych vôní v 3 kolekciách:

L'Esprit Cologne, Eaux de Toilettes inšpirovaný tradičnými kolínskými vodami, ale navrhnutá ako ozajstné parfumy

 

Kolekcia Classique, s vôňami Jean-Claude Ellena, Céline Ellena a Christine Nagel,

 

Kolekcia Excessive, nová “high end” línia, silná a rozptyľujúca, celá vytvorená Bertrandom Duchaufourom.

 

Dnes je značka The Different Company dostupná v najlepších parfumériách a exkluzívnych butikoch po celom svete, nájdete ju aj v luxusných hoteloch. Na Slovensku túto značku nájdete výhradne v sieti parfumérii Marionnaud Paris.

 

Dátum uverejnenia: január 2016

Patrí do vydania: 
December 2015