Poďte oddychovať do Salamandry!

Oddych máte nedohľadne? Hľadáte ho, avšak váš ďalekohľad vám ho nevie vyhľadať? Zavítajte do krásneho prostredia v okolí Banskej Štiavnice. Preneste sa so svojou rodinou do Štiavnických vrchov hneď teraz. Hotel Salamandra prináša neodolateľné ponuky tohtoročnej sezóny. Presne také, ktoré by ste nemali premeškať. Štiavnický hotel je na pohľad lákavý. Veď sa poďte spolu s nami nazrieť na stránku salamandra.sk, kde vám predstavíme hotel, ktorého názov je názvom aj peknej malej jašteričky. Tento hotel sa volá hotel Salamandra.

 

Čo vás ešte tento rok čaká a neminie v hoteli Salamandra?

Zima sa pomaličky, ale isto približuje. Na niektorých miestach už vládne. Čo keby ste sa túto zimnú sezónu vybrali lyžovať práve do týchto končín? Štiavnické vrchy sú veľmi lákavé pre rodiny s deťmi. Máte doma ratolesti, ktoré už skáču do výšky pretože ste im oznámili, že sa pôjdete lyžovať? Zavítajte práve do hotelového komplexu Salamandra. Vychutnajte si tam príjemný personál, krásne horské prostredie a vynikajúce zjazdovky. Čo viac by ste si priali? Azda žeby príjemné ceny? Máte ich mať! Salamandra pre vás prichystala to najpríjemnejšie a najmä lacné lyžovanie v okolí Banskej Štiavnice.

 

Krásny hotel, pekné svahy, príjemní ľudia – aj toto na vás čaká v okolí hotela Salamandra. Ešte stále ste sa nepozreli na stránku tohto hotela? Ak nie, tak to v rýchlosti napravte. Zavítajte na salamandra.sk.

 

Básne o láske len pre vás!

Romantika ako vyšitá! Väčšia môže byť iba v tom prípade, ak vám váš partner zarecituje básne o láske. Vtedy sa budete cítiť akoby vás pichol Amorov šíp. Neodolateľné básne a pekné inšpirácie hľadajte na vyznanie-lasky.com. Nikdy ste nemali dar reči a radi by ste svojim partnerom prejavili svoje city? Navštívte vyššie spomínanú stránku a uvidíte, že vaše jazyky sa rozmotajú. Tieto básne nenechajú nikoho chladným.

Patrí do vydania: 
December 2015