Ako sa majú chovať zodpovedné mamičky?

Obraciame sa na vás milé mamičky. Ste typ mamičky, ktorá trávi väčšinu svojho času s ratolesťami alebo práve naopak ste ty mamičky, ktorá nemá na detičky čas a venuje sa im iba po večeroch? V dnešnej dobe sú ženy nútené po materskej nastúpiť čím skôr do práce. Ak chce rodinka vyžiť, musia pracovať obidvaja rodičia.

 

Nechceme vás karhať za to, že netrávite s deťmi možno toľko času ako by ste mali. Snažte sa svojim deťom venovať čo najviac ako to ide. Máte doma malé dieťa a aj školopovinné dieťa? Skúste im po práci venovať čas. Skúste im pomôcť pri domácich úlohách a s tými menšími sa snažte čo najviac čítať. Buďte zodpovednou mamičkou a venujte sa drobcom čo najviac.

 

Staršie dieťa potrebuje pomôcť so seminárnou prácou

Vaše dieťa musí v najbližšej dobe vypracovať seminárnu prácu do školy, avšak vy danej téme nerozumiete? Potrebovali by ste pomoc od niekoho, kto by vášmu dieťaťu pomohol vypracovať sumár informácii, z ktorých by potom mohlo čerpať pri písaní seminárnej práce? Dá sa to. Prinášame vám stránku zaverecneprace.sk. Odborníci tejto stránky dokážu pomôcť aj vášmu dieťaťu. Nebuďte zúfalé, milé mamičky! Vaše dieťa dokáže vypracovať túto prácu. Trávte s ním veľa času a pomôžte mu pripísaní. Nasmerujte ho. Nenechajte všetku zodpovednosť na neho. Akonáhle bude vaše dieťa potrebovať pomôcť či už pri seminárnej práci, alebo pri domácej úlohe, buďte tu pre neho.

 

S mladším dieťaťom si častejšie prezerajte obrázkové knižky

S tým mladším drobcom si prečítajte zaujímavú knižku pre deti od kníhkupectva zachej.sk. Vy ešte nemáte pre svoje malé obrázkovú knižku, ktorá bude rozvíjať jeho zmysly? Rýchlo utekajte na spomínanú stránku a objednávajte si zopár detských kníh do vašej knižnice. Venujte čas tomu najmenšiemu rovnako ako aj tomu staršiemu pri školských povinnostiach. Buďte správnou matkou a trávte veľa času aj s tým najmenším.

 

Oddych na novej posteli

Po trávení času so starším dieťaťom pri písaní seminárnej práce a po trávení času s najmenším pri obrázkových knižkách potrebujete aj chvíľku pre seba. Pre vyťažené mamičky vzácna chvíľka. Vychutnajte si ničím nerušené chvíľky s mužom na novej posteli veľkosti 160x200. Takúto posteľ si máte možnosť objednať na stránke nabytokakuchyne.sk.

 

Patrí do vydania