Nezabudnuteľný májový týždeň s mercedesom v Orechovej Potôni

Predviesť a otestovať schopnosti nákladných a úžitkových vozidiel, ale aj autobusov značky Mercedes-Benz, využilo počas dvojdňovej akcie Mercedes-Benz Truck Roadshow 2015, konanej od 19. do 20. mája, v rámci takmer 900 jázd vyše, päťsto pozvaných klientov a priaznivcov značky Mercedes-Benz.

 

 

V priestoroch Slovakia Ringu v Orechovej Potôni sa tak v rámci viacerých jazdných disciplín (jazdy na škole šmyku, na Offroadovej dráhe, v rámci pretekárskych okruhov, individuálnych jázd na úžitkových a nákladných vozidlách, ale aj na jazdách v premávke) v celej svojej technickej a motoristickej ,,kráse“ predviedli vozidlá, ako Mercedes-Benz Actros, Arocs, Antos, Atego, Unimog, Trieda V, Vito, Citan a Sprinter ako aj návesy Schwarzműller a Krone, či autobus Setra. Záujem pútali aj dva vystavené dakarské Sprintery, ktoré ako sprievodné vozidlá využila slovenská motocyklová legenda - Ivan Jakeš, s ktorým sa všetci prítomní návštevníci mohli zoči - voči podeliť o jeho fascinujúce zážitky a skúsenosti z Dakaru. Odborné prednášky na tému FleetBoard, Driver Training ako aj výhody prediktívneho tempomatu PPC odzneli v pristavenom Showtrucku. Kultúrnou vložkou bol koncert hudobnej skupiny On the Road hrajúcou svetové hity v ich vlastnom podaní.

 

 

Podobne, ako aj uplynulé roky patril Slovakia Ring aj všetkým majiteľom osobných a úžitkových vozidiel, ktorí prijali pozvanie a zúčastnili sa v dňoch 21. - 23. mája obľúbenej akcie - Raňajky s hviezdou.

 

 

V rámci nich si až 1400 priaznivcov striebornej hviezdy na okružných jazdách po okolí, pretekárskom okruhu, v teréne ale aj na škole šmyku testovalo počas vyše 2100 jázd svoje vodičské zručnosti na vyše sto osobných vozidlách všetkých dostupných tried značky Mercedes-Benz, smart, ale aj Jeep a Kia (ktorých predajcom je Motor-Car Group). Podobne, ako po minulé roky, sa veľkému záujmu tešila najmä demonštrácia asistenčných systémov a jazdy na vozidlách od úpravcu Brabus. A, samozrejme, najmä pánsku časť osadenstva, zaujala pôsobivá a provokujúca prezentácia ženského šarmu a krásy počas módnej prehliadky pod holým nebom – v podaní finalistiek súťaže Miss Universe Slovensko 2015.

 

 

Mercedes-Benz Truck Roadshow 2015 ako aj Raňajky s hviezdou tento rok jasne ukázali, že Mercedes-Benz je takou silnou a prémiovou značkou, že si dokáže nielen získať, ale aj udržať vášeň silných a úspešných ľudí. Bez ohľadu na akékoľvek prekážky..., či počasie :)

 

 

 

 

Patrí do vydania