Veľký deň

Už ako malé dievčatko som snívala o tom, aký bude môj veľký deň, teda moja svadba. Samozrejme chcela som svatdu na nejakom krásnom zámku, byť krásna ako princezná, ktoré som videla v rozprávkach každé vianočné sviatky. Detská predstavivosť je niekedy taká krásna, ale realita býva v skutočnosti iná. Vtedy som si neuvedomovala koľko starostí prináša príprava veľkého dňa pre ženu a pre celú jej najbližšiu rodinu. Vybavovanie hostiny, obradu, kupovanie šiat a obrúčok a mnoho ďalších vecí, ktoré netreba ani menovať, pretože sú nám ženám známe.

 

                            

 

Dá sa však uľahčiť príprava a nespôsobovať si toľko stresu ? Skúste sa zamyslieť, milé ženy, dá sa to? Mnohé sa určite usmievate a zamýšľate sa nad tým. Nedá sa to. Aj keď stojí pri nás tá najbližšia rodina a pomáha vám vybavovať dôležité veci spojené s prípravou svadby, stres však hrá tak či tak dôležitú rolu. Veď to je úplne prirodzené. Akoby som počula svoju tetu, ktorá teraz rieši prípravu svojej najstaršej dcéry, mojej sesternice. Ona celá vystresovaná, aby všetko včas stihla a teta si s pokojom chodí po byte a snaží sa riešiť veci s nadhľadom.

 

 

Zámoček alebo hotel ?

 

Podstatné pre svadbu je aj jej miesto, kde sa bude konať konať hostina a posedenie s rodinou a priateľmi. V tomto prípade sú aj dôležité financie, koľko sú ochotní mladomanželia investovať a najmä koľko financií majú k dispozícii. Ako je známe, svadba je po finančnej stránke dosť náročná, avšak pri takejto udalosti nie je potrebné šetriť. Veď to je udalosť nášho života! Je to len raz za život, tak prečo neurobiť všetko pre to aby to bolo dokonalé?

 

Pre mladomanželov na Považí  doporučujeme svadobný hotel Galileo v Žiline. Majú ochotní tím, finančne nenáročne podmienky a môžem povedať, že je to ideálne miesto na organizovanie svadobnej hostiny.

 

 

Svadobné dary, ale aké ?

 

Ako to už chodí, hostia na svadbách prinášajú mladomanželom svadobné dary. Avšak keď neviete vymyslieť aký darček by bol vhodný, inšpiráciu nájdete na stránke darek.cz

 

Mladomanželia by určite ocenili výnimočné odrodové vína z oblasti Bordeaux CHATEAU LA FREYNELLE-SAUVIGNON alebo CHATEAU LA FREYNELLE-MERLOT CABERNET.

 

 

Patrí do vydania