Veď tu máme majstrovstvá!

Tento rok sa začali majstrovstvá v hokeji v prvý májový víkend. Víkend začal sviatočne, upratovalo sa azda v každej domácnosti. Bolo krásne slnečné počasie a komu by sa chcelo sedieť pri televízore. Počasie doslova volalo po tom, aby sa rodinky a aj jednotlivci vybrali na prechádzku respektíve na turistiku do prírody. Ale u fanúšikov hokeja šla príroda bokom. Sedenia pred televízorom bolo oveľa intenzívnejšie ako inokedy. Ja som napríklad pred televízorom netrávilo toľko času ako je rok dlhý. Teraz keď boli majstrovstvá som to všetko dobehla. Avšak keď som bola v práci, tak som bola ako klbko nervov, lebo som nevedela ako naši zverenci hrajú.

 

Byť tam je vynikajúci pocit

 

V tomto roku máme majstrovstvá, ako sa hovorí, tu za humnami. Naši hokejisti hrajú základnú skupinu v Ostrave, čo máme doslova pár kilometrov za slovenskými hranicami. Bola by škoda nechať si ujsť nejaký zápas. Nie každý má však finančné prostriedky na to, aby míňal peniaze na vstupenky na zápasy. Obetovať však nejaké to euro aspoň na jeden zápas sa oplatí. Môj veľmi dobrý kamarát bol na zápase s Bieloruskom a bol neuveriteľne nadšený. Atmosféra priamo v aréne bola neuveriteľná. Vyskytovalo sa tam veľké množstvo fanúšikov vo farebných hokejových dresoch Slovenska Slovenska a všade, kde sa len obzrel bol hrdý fanúšik slovenského národa. Zahraničný fanúšikovia nemali šancu proti našim. Chcela by som sa tam ocitnúť aj ja! V hokejovom drese, s rapkáčom v ruke a šálom s nápisom Slovensko. Verme však, že naším hokejistom sa bude len dariť a budeme môcť ich ešte prísť povzbudiť!

 

 

Ako sa tam dostať?

 

Keďže majstrovstvá máme hneď u susedov nebol problém sa tam dostať, či už letecky alebo autom. Letecky je to však oveľa jednoduchšie a hlavne aj pohodlnejšie. Nemáte starosti o svoje auto, mohli si pochutnať na vynikajúcom českom pive a nechať sa unášať atmosférou.  Lacné letenky aj na iné športové podujatia sa dajú rezervovať online prostredníctvom Call centra na stránke letenky.sk

 

 

Keď ste v práci a nemáte prehľad

 

Ste v práci a nemáte prehľad o aktuálnom dianí na športových štadiónoch? Stačí si stiahnuť aplikáciu do tabletu alebo smartfónu a máte prehľad o všetkom, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

 

 

 

Patrí do vydania