Ako zaujať opačné pohlavie?

Asi každému z nás sa aspoň raz, preháňam, minimálne raz mohlo stať, že ste túžili po osobe opačného pohlavia a nevedeli ste ako ju zaujať. Čo však urobiť preto, aby si vás objekt vášho záujmu všimol? Niekedy naša prirodzená krása nestačí. Treba však preto niečo urobiť. Zmena vizáže a štýlu obliekania vám dopomôže k vytúženému cieľu. Obetujte chvíľku zo svojho voľného času, vezmite kamarátku, kamaráta a hor sa do nakupovania!

 

 

Elegancia alebo pohodlnosť?

 

Pre krásu treba niekdy trpieť. Byť elegantný si vyžaduje svoju dlaň. Dnes existuje mnoho výrobcov oblečenia, ktorý svoj tovar vyrábajú z nekvalitných materiálov. Myslíte si, že cena zároveň zodpovedá aj kvalite? Ja osobne si to nemyslím. Prečo? Pretože mám skúsenosti, že aj za menší peniaz sa dá kúpiť kvalitné oblečenie a človek, o ktorého máte záujem nebude isto pozerať na bloček z oblečenia, ktoré máte práve na sebe. Postačí originálne tričko z bastard.cz a myslím, že daná osoba o vás prejaví záujem.

 

 

Muži si potrpia na hodinky a pevné telo

 

Súhlasíte alebo nie? Po väčšine muži neriešia, či majú na sebe vyžehlenú košeľu alebo vyťahané tričko. Myslíte si, že je to o pohodlnosti mužov? Možno aj áno. Nechcem však, aby ste si mysleli, že mužov označujem za nejaké opice.

 

Avšak keď sa zamyslíme, priťahuje vás skôr muž, ktorý je chudý alebo muž, ktorý sa o seba stará a pracuje na svojej postave? Myslím, že táto otázka je zbytočná. Mňa ako ženu skôr priťahuje muž, ktorý sa o seba stará. O svoju vizáž tak aj o svoje telo. Návšteva posilňovne je pre mnohým mužov doslova nevyhnutná. Veď ktorá žena by mala záujem o zanedbaného pupkatého muža, ktorého prioritou je sedieť pred televízorom, popíjať pivo a mať svätý pokoj? Určite ani jedna.

 

Muži, začnite cvičiť s činkami v pohodlí domova alebo navštevujte posilňovňu čo najviac ako sa vám dá. Oblečte sa pohodlne a máte zaručený úspech na rande. Nezabudnite si však hodinky, veď treba prísť na čas na dohodnuté rande! Najlepšie a najspoľahlivejšie sú hodinky Casio. Zaručene nezmeškáte!

 

 

Patrí do vydania