Kristína Svarinská - Slnko v duši ma zahrieva

Usmiata tvár, ktorá ozdobila nejeden populárny seriál. Šarmantný zjav, ktorým sa prirodzene uchádza o priazeň milovníkov filmu. Veľký talent, ktorým presvedčila, že na dosky divadla jednoducho patrí. A povolanie herečky je jej osudovým. Kristína Svarinská je ešte stále študentkou herectva a usilovne dokončuje diplomovú prácu. Popri množstve pracovných povinností si stíha vychutnávať šoférovanie a brázdi nielen slovenské cesty. Aká je šoférka a kam smerujú jej kolesá vo voľnom čase? Kristína Svarinská exkluzívne pre Beauty&Woman o svojich plánoch a záľubách.

 

 

Kristínka, práve finišuješ svoje štúdium herectva na VŠMU. Prežívaš stresujúce obdobie alebo si posledné študentské týždne vychutnávaš?

Momentálne prežívam stresujúce obdobie, práve kvôli dokončeniu diplomovky. No inak si to nejak zásadne neuvedomujem. Všetko mi dôjde zrejme až po obhajobách.

 

Diplomovú prácu máš už takmer hotovú. Akú tému si si zvolila?

Naša diplomová práca spočíva v obhajobe umeleckého výkonu. Téma mojej práce sa volá Systematická práca herca na rozvoji svojho talentu a do toho zakomponujem obhajobu postavy, ktorú stvárňujem v našom školskom divadle.

 

 

Viac sa dočítate v májovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

 

Patrí do vydania