Beauty&Woman MÁJ 2015

 

V májovom čísle Beauty&Woman sa dočítate, prečo má mladá slovenská herečka Kristína Svarinská rada slnko v duši.
Dozviete sa prečo ženy na celom svete milujú modely Dolce&Gabbana, naúspešnejšie a najkontroverznejšie spojenie v módnom biznise Domenico Dolce a Stefano Gabbana.
Tento zaujímavý článok s množstvom fotografií nájdete až na šiestich stranách v májovom vydaní Beauty&Woman. V novinkách so sveta módy nájdete 50 odtieňov tenisiek, ktoré navrhol Pharell Williams pre adidas, adidas Superstar. Ako si môžete kúpiť najnovšie šperky Chanel Coco Crush v máji.
Dočítate sa, že Cara Delevingne je nielen najžiadanejšou modelkou pre módne značky, ale je aj tvárou hodiniek TAG Heuer.
V oblasti krásy vám poradí umelecký riaditeľ kozmetickej značky Guerlain, José Luis Yuve, ktorý nedávno navštívil Bratislavu. Až na ôsmich stranách si môžete pozrieť modely slávnych i začínajúcich portugalských módnych návrhárov, ktorí predstavili svoje nové kolekcie na jeseň/zimu 2015/2016 v Portugalsku,
na Portugal Fashion.
Módne skladačky obsahujú desiatky inšpirácií na nové slnečné okuliare, denimový outfit, topánky na platforme, kvetované šaty a overaly, nájdete tu módu 70. rokov, letné inšpirácie F&F, námornícky štýl, nové plavky od H&M, môžete si pozrieť exkluzívny exteriér a interiér dočasného butiku Chanel v Saint Tropez. Pre nadšencov filmov ponúkame originálnu recenziu filmu Kráľova priazeň s nadanou a slávnou herečkou Natalie Portman a Scarlett Johansson.
V oblasti krásy nájdete najnovšie kúsky dekoratívnej kozmetiky Dior, Yves Saint Laurent, Max Factor, Sisley a nové neodolateľné letné vône Chanel a Bucheron.
Zo šperkov vás zaujmú nové prstene ALO diamonds a dámske hodinky Charmswatch, Combo od Freywille.
V pánskej prílohe Gentleman sa dočítate o siedmych veciach, bez ktorých si naši chlapi nevedia predstaviť vysnívanú dovolenku. Autotesty MINI Gooper, Subaru, Škoda Octavia, Smart ForFour, Mercedes Benz C220.
Dočítate sa tu veľa nových informácií z oblasti zdravia a ako byť na slnku bez rizika. Mesačník Beauty&Woman kúpite vo všetkých dobrých stánkoch Mediapress, nákupných centrách, na pumpách, v predajniach tabaku.

 

Patrí do vydania