Zažeňte jarnú únavu radosťou

Prišla jar, hoci zatiaľ len nesmelo zaklopala, pootvorila dvere a nesmelo nazrela, je tu. Okrem toho, že jar všetko rozsvieti, rozjasní a vleje energiu do života, často sa stáva, že spôsobí jarnú únavu. Nebudeme vám radiť, aby ste sa jedli veľa ovocia a zeleniny či sa dopovali vitamínmi z lekárne. Poradíme vám, ako si urobiť „obyčajnú“ radosť a dobrou náladou odohnať jarnú únavu.

 

 

Ste v robote v jednom kole? Deprimuje vás, že je vonku krásne a vy ste zatvorená v kancelárii? Spomeňte si, čo vám hovorievala babička - bez práce nie sú koláče. Pracujte počas týždňa usilovne, nenechajte sa rušiť jarnou únavu. A potom to príde! Doprajete si ten najväčší  a najlepší koláč. Užite si víkendový pobyt vo Vysokých Tatrách. Wellness, krásna príroda, turistika, čerstvý vzduch, gastronomické nebo, horské slniečko, jedným slovom paráda. Ubytujte sa v tatranskom hoteli a vykopnite jarnú únavu z vášho života. Ak sa chcete dotknúť oblakov rukami, máme pre vás tip – navštívte najvyššie postavený hotel v Tatrách – Sliezsky dom (1670 m. n. m.).

 

 

Ak si okrem boja s jarnou únavou chcete vyčistiť hlavu a urobiť niečo pre svoje telo, skúste si zabehať. Pri behaní vypnete, vedel o tom aj Forrest Gump, odbehnite si svoje prvé jarné kilometre a uvoľnite sa. Hoci sa vám bude zdať, že ste unavená ešte viac, po ďalšom  behu sa budete cítiť oveľa lepšie a jarnú únavu zdoláte jedna radosť. Ale pozor, dbajte pri tom, aby ste mali obuté vhodné dámske bežecké topánky. Vaše nohy vám to na dôchodku odplatia niekoľkonásobne.

 

 

Ak si chcete urobiť zhýralú radosť, navštívte obchod so širokým sortimentom šperkov a kúpte si to, po čom vaše srdce túži. Čokoľvek - náušnice, prsteň, prívesok, retiazku - čo vám urobí radosť a rozžiari vás. Táto žiara rozoženie mračná jarnej úvahy a s novým úlovkom do šperkovnice budete pozitívne naladená. Niekedy treba myslieť iba na seba a urobiť si radosť. Prospeje vám to.

 

 

 

Patrí do vydania