Osviežte svoju obývačku

Už roky si sadáte v obývačke na gauč a nič vám neprišlo čudné. Až do tohto večera. Prídete domov z roboty, vyzujete sa, vojdete do obývačky, sadnete si na gauč, chcete si zapnúť telku, ale zarazíte sa. Po toľkých rokoch si zrazu uvedomíte, že vám tam niečo chýba. 

 

 

Na stene je veľké prázdne miesto, ktoré zíva prázdnotou. A zívať s otvorenými ústami sa nepatrí, takže sa rozhodnete, že tie ústa zakryjete. Ak máte radi puzzle a máte oči ako orol, poskladajte si vlastné obraz, dajte zarámovať a tadá – už na vás nikto nebude zívať s otvorenými ústami. Že tam nechcete mať bieleho jednorožca pri splne mesiaca? Toho sa nebojte, široký sortiment puzzle vám ponukne vkusné motívy, ktorými refreshnete vzhľad vašej obývačky.

 

 

V prípade, že vám už oči neslúžia ako v mladosti alebo nemáte na puzzle trpezlivosť, zakryte prázdne zívajúce miesto obrazom. Nemusíte si kupovať originál, nie ste predsa kunsthistorik ani milionár milujúci umenie. Kúpte si obraz od Moneta, Picassa či Miróa bez toho, aby ste si museli zobrať pôžičku v banke. Váš rodinný rozpočet to privíta, stena v obývačke sa poteší a vaše oči budú mať radosť tiež.

 

Ak sa vám vaša stena v obývačke páči, ale zdá sa vám niečo čudné na inej stene – obývacej, potom ju jednoducho vymeňte. Keďže o peniaze ide vždy až v prvom rade, ani toto oživenie obývačky nezasiahne váš rozpočet tak, aby ste si museli niečo odriekať. Naozaj. Ceny obývacích stien sa pohybujú v takých hladinách, aby potešili každého, kto chce vdýchnuť do svojej obývačke svieži dych.

 

Najväčšie vrásky na tvári vám spôsobí ponuka – tá je taká široká, že kým si vyberiete tú pravú pre svoj byt, pribudne vám aj jeden šedivý vlas. Ale nemusíte sa toho báť, vyberte si vašu vysnívanú obývaciu stenu TU a vašich hostí nebude zaujímať žiadny šedivý vlas, ale vaša vynovená obývačka. Okrem pohostenia si pre nich pripravte rady, ako by si mohli vylepšiť ich obývačku. Istotne sa vás na to budú pýtať.

 

 

 

Patrí do vydania