Musí kabelka ladiť s topánkami?

Šaty robia človeka a pri dámach to platí dvojnásobne. Má to svoju logiku, keď je žena krásne oblečená, radosť, ktorú spôsobí, je taktiež dvojnásobná – poteší seba a poteší aj svojho partnera. Mnoho mužov si myslí, že sa pekne obliecť je pre ženy jednoduché. Omyl! Milí páni, skúste ísť pre vašu priateľku kúpiť spodné prádlo podľa jej požiadaviek a inštrukcií. Už počas cesty do obchodu so spodnou bielizňou by ste zabudli na polovicu zoznamu. Nieže by ste mali zlú pamäť, také množstvo kritérií musí žena pri kúpe zohľadniť. 

          

 

Vybrať dámsku spodnú bielizeň tak, aby bola pohodlná a príjemne sa nosila je skutočne náročné. Kúpiť takúto bielizeň mnohokrát nedokážu ani ženy pre svoje najlepšie kamarátky, s ktorými zdieľajú medzi sebou aj tie najtajnejšie tajomstvá. Spodné prádlo nie je príliš viditeľné, preto je najdôležitejšie, aby bolo pohodlné, pekný dizajn je „iba“ žiadaný bonus. Ale ako je to s výberom kabelky a topánok? V minulosti sa ženy riadili tým, že topánky musia ladiť s kabelkou, je to ešte pravda?

 

 

Nie, nie je. Dnešná móda je nekonvenčná a dovolí aj odvážnejšie kombinácie. Zladiť kabelku s topánkami je staromódne, preto sa nebojte kombinovať, vymýšľať a skúšať. Móda to s otvorenou náručou privíta. Dôležité je, aby dámska obuv bola pohodlná, spĺňala požiadavky dnešných trendov, na farbe nezáleží – hlavne, aby sa páčila vám. Dovolené je všetko.

 

 

Pri kabelkách si treba dávať najväčší pozor, aby ste na nej nemali iný vzor ako zvyšok vášho outfitu. Je to faux-pas! Existujú kabelky na rôzne príležitosti, kedysi sa kládol dôraz na to, aby ste ku športovej kabelke zvolili športové topánky. Módne blogerky však zabojovali proti tomu a kombinujú elegantne kabelky s teniskami. Ako sme spomenuli – dovolené je všetko. Ak sa vám dnešná móda zdá byť príliš rýchla, nebojte sa inšpirovať u módnych blogeriek. Vyberte si však takú, ktorej vkus je podobný ako váš. Nebudete predsa nosiť niečo, čo sa vám nepáči.

 

 

Patrí do vydania