Akým darčekom potešiť priateľku?

Narodeniny, meniny, Vianoce, Valentín, výročie, len tak pre potešenie, lebo ju máte rád, lebo chcete – dôvodov, prečo kúpiť priateľke darček, je milión. Aj keď máte 999 999 dobrých nápadov, čím svoju nežnejšiu polovičku potešiť, stále vám jeden, ten miliónty, nápad na darček chýba. Nič to, sme tu pre vás a ten posledný tip na darček vám radi dáme.

 

 

Často sa stáva, že vaša polovička stojí minúty pred skriňou, hovorí, že si nemá, čo obliecť a zo skrine vyťahuje tričká, blúzky, tielka, prezrie si ich a vráti naspäť? Nuž, potom je táto rada jednoduchá - kúpte jej oblečenie. Ale pozor, nesnažte sa vybrať niečo v špecializovaných dámskych predajniach, je veľká šanca, že sa netrafíte do jej štýlu. Radšej zvoľte niečo s nadhľadom, humorom, najlepšie niečo, čo váš vzťah alebo vašu priateľku vystihuje. Tričko s potlačou, je stávka na istotu. Nájdite tričko, ktoré vašu drahú poteší TU

 

 

Ďalšou stávkou na istotu sú topánky. Toto bude ale tvrdší oriešok, pretože musíte poznať jednak vkus svojej partnerky a hlavne veľkosť jej nohy. Ak nepoznáte veľkosť nohy, zahrajte sa na špióna a nenápadne túto informáciu získajte. Ak je dámskych topánok pre vás španielskou dedinou, kúpte čierne lodičky so zatvorenou špičkou na nižšom opätku. Mať tento pár topánok v šatníku, je povinnosťou každej ženy. Navyše topánok nie je nikdy dosť, báť sa, že  ich nebude nosiť, sa naozaj nemusíte.

 

 

Ak ste dušou romantik a baliť darčeky je pre vás náročnejšie ako jadrové fyzika, kúpte niečo malé. Niečo, čo sa zmestí do darčekovej krabičky. Náušnice, prsteň, prívesok. Alebo náušnice s príveskom, Swarovski pozná vaše potreby a ponúka kryštálové sety náušníc z príveskom. Hovoríte, že  Swarovski je svetoznámy a musí to byť drahý? Áno, je pozná ho celý svet, no cena bude pre vás príjemným prekvapením, na msperk.sk nájdete tieto sety za viac než prijateľnú cenu. Neváhajte a potešte svoju priateľku, istotne si to zaslúži.

 

 

Patrí do vydania