Venujte si čas, pri ktorom zabudnete na jeho plynutie

Rodina je najdôležitejšia na svete, vždy bola a bude. Každý z nás skôr či neskôr k tomuto poznaniu dospeje. Úloha a význam rodiny zostáva, mení sa však stále štýl nášho života a vzťahy. Žijeme veľmi uponáhľaným a konzumným spôsobom. Zabúdame na blízkych, nevieme oddychovať, naháňame sa za peniazmi. Práca sa stáva našou prioritou a okráda nás o momenty, ktoré sú v živote nenahraditeľné. Sú to chvíle s rodinou a tými, ktorých milujeme. Najvyšší čas zmeniť to. Nemyslíte?

 

 

Začnime tým, že zmeníme prostredie. Pri najbližšej príležitosti zbaľme kufre a poďme ďaleko od povinností a všetkého, čo nám ich pripomína. Nájdime si miesto, kde si oddýchne telo i myseľ. Kde si budeme môcť vychutnať vzájomnú prítomnosť tých, na ktorých nám záleží. Tím 4-hviezdičkového hotela DIPLOMAT sa rád postará o to, aby ste dokonale „vypli“. Hotel Diplomat zasadený do malebnej Rajeckej doliny s vyhliadkou na Malú Fatru ponúka možnosti aktívneho i pasívneho odpočinku. Moderné prostredie, skvelá kuchyňa, kvalitné služby, osobný prístup, komfort, pohodlie a v neposlednom rade prijemná atmosféra hotela a priľahlého okolia, ktorú vyzdvihujú najmä rodiny s deťmi. To všetko je hotel DIPLOMAT, ktorý si zamilujete.

 

Nádherné priestory wellness, vnútorný relaxačný bazén s masážnymi dýzami, saunový svet (fínska, bylinková, soľná) a tropický vodopád sa tešia obľube malých i veľkých. Deti sa vybláznia v bazéne a na detskom ihrisku. Vy si zatiaľ možete zahrať veľmi obľúbený bowling alebo 3D golf, aktívne si oddýchnuť v kardiofitnese, posedieť vo wellness bare alebo si dopriať príjemnú masáž, či kozmetické ošetrenie. Naším hlavným cieľom je spokojnosť klienta a práve preto kladieme veľký dôraz na to, aby nami ponúkane služby v hoteli i mimo neho zodpovedali predstavám našich hostí a zaručili tak príjemný a ničím nerušený oddych pre vaše telo i dušu. Už počas najbližších prázdnin sa tešíme aj na vaše ratolesti na Jarnom „prázdninovom“ pobyte. Užijete si spolu s nimi veľa radosti aj odpočinku. Pre zamilovaných máme pripravený romantický Valentínsky pobyt. Pre tých, ktorí si chcú vychutnať Veľkú noc bez starostí, Veľkonočný pobyt so skvelou muzikou a nerušenou veľkonočnou atmosférou. Nechajte sa hýčkať hotelom DIPLOMAT.

 

 

Patrí do vydania